Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi młoda zakorkowalo. Cały dzień dziś spała prawie a popołudniu płacz. Straszny płacz nie dało się uspokoic. Od trzech dni kupy nie robiła więc jedyne co mi przyszło do głowy brzuszek. Zakleilo ja. I miałam rację. Dobrze ze miałam czopki glicerynowe bo wcześniej Aleks mial problemy z kupa. Dałam jej czopek i dobrze dwie minuty nie minęły jak zaczęła strzelac. Dosłownie. Dwa pełne pampersy. Ze się jeszcze trochę by wylewalo bokami. Ale jakie teraz dziecko spokojnie [emoji23]
No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.U nas były 2 pełne po nocnym czopku...ciekawe kiedy będzie kolejna normalna nie wymuszona kupka![]()
Moja mama twierdzi że u nas to przez gorączkę. Ze młoda wtedy więcej wody straciła i ja zakleilo.No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.
Mi młoda zakorkowalo. Cały dzień dziś spała prawie a popołudniu płacz. Straszny płacz nie dało się uspokoic. Od trzech dni kupy nie robiła więc jedyne co mi przyszło do głowy brzuszek. Zakleilo ja. I miałam rację. Dobrze ze miałam czopki glicerynowe bo wcześniej Aleks mial problemy z kupa. Dałam jej czopek i dobrze dwie minuty nie minęły jak zaczęła strzelac. Dosłownie. Dwa pełne pampersy. Ze się jeszcze trochę by wylewalo bokami. Ale jakie teraz dziecko spokojnie [emoji23]
No co Ty opowiadaszNie dość , że dopadła mnie chyba depresja to nasz związek z K wisi na nitce..
Jedyne małe niegrzeczne szczęście daje mi trochę radości.
Zobacz załącznik 900385