E
Ewka34
Gość
,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety tak. Mam wrażenie jakbym sobie tam spory kamień włożyła. Takie uczucie cięzkości, tępego bólu...Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
moj sie rejestrowal,moze pomogeDziewczyny, czy któraś z Was pracuje może w Urzędzie Pracy i jest mi w stanie odpowiedzieć na kilka pytań? Albo zna się na przepisach przy rejestracji bezrobotnych?[emoji4]
Nie wiem co masz na myśli ból w kroczu ..Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
Spróbuję ci wysłać wiadomość prywatną[emoji4]tylko, że teraz jadł próbowałam to mnie wywala z apkimoj sie rejestrowal,moze pomoge![]()
Czy Wam też czasami doskwiera ból w kroczu? Może nie tyle ból co taki delikatny dyskomfort.
Spróbuj napisać do mnie pierwsza[emoji16] cały czas mi wyskakuje że nie mogę rozpocząć z tobą konwersacjimoj sie rejestrowal,moze pomoge![]()
JuzSpróbuj napisać do mnie pierwsza[emoji16] cały czas mi wyskakuje że nie mogę rozpocząć z tobą konwersacji
Mnie nie boli sama pochwa tylko jakby obok niej. Załączam zdjęcieNie wiem co masz na myśli ból w kroczu ..
Ja jedyny ból jaki mam w tej strefie to jak sikam to boli mnie z wierzchu pochwa. A raczej wejście do pochwy lub jej początek . Boli trochę tak jakbym za długo na rowerze jeździła szczególnie przy porannej toalecie .. nie wiem czy to przez tą szyjkę skracająca się czy jak
Miałam smoczekDziewczyny, a zabieracie ze sobą smoczek do szpitala??
Ja przy dziewczynach nie miałam. Przy pierwszej ordynator wprowadził zakaz smoków i nikt nie odważył mu się przeciwstawić. Przy drugiej też nie miałam w związku z tym, a ordynator się zdążył zmienić i w sumie było przyzwolenie.
Jutro mam wizytę u Gina, ciekawe jak mały jest duży [emoji14] Któraś jeszcze jutro wizytuje?