kasiak85
Fanka BB :)
Miałaś przeczucie, że jak zawieziecie córkę do babaci toZabrali mi ja po urodzeniu,jeszcze nie przyniesli.. ale jak sie ogarne to pokaze :* porod szybki,skurcze slabe,parcie najgorsze,musieli nacinac bo byla ustawiona na ukos..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałaś przeczucie, że jak zawieziecie córkę do babaci toZabrali mi ja po urodzeniu,jeszcze nie przyniesli.. ale jak sie ogarne to pokaze :* porod szybki,skurcze slabe,parcie najgorsze,musieli nacinac bo byla ustawiona na ukos..![]()
Śliczna jestJa powiem w miarę dobrze spałam. Małej jakbym nie budziła do jedzenia to miałaby w nosie. Tylko je i śpi. Z wagi spadła tak jak w normie dzieci spadają.
Z synem miałam gorzej. Tu jednej Pani dziecko właśnie płaczę dzień i noc jak mój Aleks płakał. Zobacz załącznik 882585
Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie [emoji173]️
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie [emoji173]️
Mamla cyca i zadowolona [Emoji5]
Gratuluję !:****************Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Tak, te ostatnie dni najgorsze [emoji16]Jesli nic się nie zmieni do srody kiedy bedzie nastepne ktg to dostane skierowanie...
Nienawidzę szpitali,a w dodatku mam czterolatka w domu i nie wyobrazam sobie jak to bedzie jechac i tam czekać az wywolaja...bo różnie to bywa, czasem każą czekać kilka dni zanim podadza oxy..
9miesiecy czeka się na to malenstwo i jakos latwiej to wytrzymac niz te kilka ostatnich dni, nie?![]()
Super!!!! ❤❤❤❤❤ gratulacje ❤❤❤❤❤Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie
Pokaż swoją dziewuche [emoji173]️Śliczna jest [emoji173]️
Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie
Gratuluję!!!!! Jaka duża dziewczyneczka [emoji173] a ty jesteś mega dzielna [emoji173][emoji173][emoji173]Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie [emoji173]️
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie [emoji173]️