Ciężko jest jeszcze pracuje wśród samych palaczy w biurzeA jak samopoczucie teraz? Popalasz?
Ja wiem ze nie Daj Boże okaże się w piątek ze nici z ciąży to do wieczora wypale paczkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciężko jest jeszcze pracuje wśród samych palaczy w biurzeA jak samopoczucie teraz? Popalasz?
Ja wiem ze nie Daj Boże okaże się w piątek ze nici z ciąży to do wieczora wypale paczkę![]()
Ja nie nawidze piwa i w sumie żadnego alkoholu. Chciałabym palić tak ze tylko przy jakimś piwku czy winku. Ale skoro nie lubię to pale bez alkoholuJa też palacz, może w ciągu dnia kilka wypalałam ale przy piwku.. ojojoj![]()
Oj to współczuje.Ciężko jest jeszcze pracuje wśród samych palaczy w biurze
DokładnieOj to współczuje.
Ja wiem ze dla kobiety do rzucenia palenia nie ma większej motywacji niż ciąża ale czasami ta myśl ze się pociągnie choć raz...
Eee ze mnie palacz marny ale fajki cały czas mam w kieszeniOj to współczuje.
Ja wiem ze dla kobiety do rzucenia palenia nie ma większej motywacji niż ciąża ale czasami ta myśl ze się pociągnie choć raz...
A wracamy w głupi sposób.. A jednego do piwka... A dwa aco tam nic się nie stanieCiekawe czy znów będą tak głupia i wrócę do palenia czy jak się zarzekałam Ze po trzecim juz na pewno nie będę palić![]()
Ja w poprzedniej ciąży nie tyle co palilam ale tam se raz czy dwa pociaglam a że nie karmiąca byłam szybko wróciłam do paleniaAle udało mi się i w pierwszej i drugiej ciąży w ogóle nie palić, zawzielam się i po prostu się bałam wiec teraz tez dam radę. Ciekawe czy znów będą tak głupia i wrócę do palenia czy jak się zarzekałam Ze po trzecim juz na pewno nie będę palić![]()
Ja w poprzedniej ciąży nie tyle co palilam ale tam se raz czy dwa pociaglam a że nie karmiąca byłam szybko wróciłam do palenia![]()