Dżołana :)
Aktywna w BB
Ja też należałam do forum sierpniówki 2010. I też z dziewczynami się widywalysmy w Poznaniu. Super przeżycie. Najpierw razem przechodzilysmy przez mdłości itp później rodzilysmy a na koniec się spotykaliśmy. Piękne czasy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj wsrod nas Syla!
Pisz do Gabi to Cie doda do prywatengodziewczyny są bardzo fajne, poki co zadna nie jest psychopatka
-jeszcze
![]()
Fajnie ze chcialyscie sie spotkac. Ja naleze do grupy sierpniowek 2016 i tez nie udalo nam sie jeszcze spotkac wieksza grupa, raczej pojedynczo gdzies na wakacjach np jednak spotkalam w Ustroniu Morskimlub te co mieszkaja w okolicy, my w okolicy Poznania czesto sie spotykalysmy
![]()
Wszędzie się mówi, że drugi trymestr jest złotym okresem....czekam już w utęsknieniem za lepszymi czasami...Mam już dość mdłości i tego że mogłabym zasnąć na stojąco. Dobrze, że od jakiegoś czasu już piersi nie bolą tak bardzo. A jak u Was? Myślicie że faktycznie będzie lepiej? Już czasem w to nie wierze...
Nie pamietam jak to bylo juz w pierwszej ciaży [emoji849] ale tez juz czekam na ten drugi trymestr a u mnie to dopiero 8 tydzien [emoji849]
Tez mnie najbardziej denerwuje jak nie zjem czegos jak mnie głód łapie bo zaraz mnie na wymioty łapie i strasznie mdli.
Szkoda ze suwaczkow tu nie ma bo fajna sprawa to by tu byla.
Można sobie ustawić suwaczek, wyszukam w wolnej chwili jak to zrobić, ale widać go tylko kiedy korzysta się z forum z komputera. Z telefonu nie widać nicChyba dziewczyny maja suwaczki... @Wielka Mi kiedyś tłumaczyła jak dodać taki kalendarz (suwaczek) gdzieś tu na forum kilkadziesiąt stron temu
Sygnatura chybaMożna sobie ustawić suwaczek, wyszukam w wolnej chwili jak to zrobić, ale widać go tylko kiedy korzysta się z forum z komputera. Z telefonu nie widać nic [emoji85]
Tak, załączam screen z tego wątku. Z tym, że z telefonu nie widać sygnatur.Sygnatura chyba
Tak, załączam screen z tego wątku. Z tym, że z telefonu nie widać sygnatur.
No dobrze pamiętasz a ty chyba okolice.Ja jestem z września 2017 i kojarzę Cię, zresztą chyba jesteś z Rybnika?[emoji6]