Dżołana :)
Aktywna w BB
Ja też należałam do forum sierpniówki 2010. I też z dziewczynami się widywalysmy w Poznaniu. Super przeżycie. Najpierw razem przechodzilysmy przez mdłości itp później rodzilysmy a na koniec się spotykaliśmy. Piękne czasy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj wsrod nas Syla!
Pisz do Gabi to Cie doda do prywatengodziewczyny są bardzo fajne, poki co zadna nie jest psychopatka
-jeszcze
![]()
Fajnie ze chcialyscie sie spotkac. Ja naleze do grupy sierpniowek 2016 i tez nie udalo nam sie jeszcze spotkac wieksza grupa, raczej pojedynczo gdzies na wakacjach np jednak spotkalam w Ustroniu Morskimlub te co mieszkaja w okolicy, my w okolicy Poznania czesto sie spotykalysmy
![]()
Wszędzie się mówi, że drugi trymestr jest złotym okresem....czekam już w utęsknieniem za lepszymi czasami...Mam już dość mdłości i tego że mogłabym zasnąć na stojąco. Dobrze, że od jakiegoś czasu już piersi nie bolą tak bardzo. A jak u Was? Myślicie że faktycznie będzie lepiej? Już czasem w to nie wierze...
Nie pamietam jak to bylo juz w pierwszej ciaży [emoji849] ale tez juz czekam na ten drugi trymestr a u mnie to dopiero 8 tydzien [emoji849]
Tez mnie najbardziej denerwuje jak nie zjem czegos jak mnie głód łapie bo zaraz mnie na wymioty łapie i strasznie mdli.
Szkoda ze suwaczkow tu nie ma bo fajna sprawa to by tu byla.
Można sobie ustawić suwaczek, wyszukam w wolnej chwili jak to zrobić, ale widać go tylko kiedy korzysta się z forum z komputera. Z telefonu nie widać nicChyba dziewczyny maja suwaczki... @Wielka Mi kiedyś tłumaczyła jak dodać taki kalendarz (suwaczek) gdzieś tu na forum kilkadziesiąt stron temu
Sygnatura chybaMożna sobie ustawić suwaczek, wyszukam w wolnej chwili jak to zrobić, ale widać go tylko kiedy korzysta się z forum z komputera. Z telefonu nie widać nic [emoji85]
Tak, załączam screen z tego wątku. Z tym, że z telefonu nie widać sygnatur.Sygnatura chyba
Tak, załączam screen z tego wątku. Z tym, że z telefonu nie widać sygnatur.
No dobrze pamiętasz a ty chyba okolice.Ja jestem z września 2017 i kojarzę Cię, zresztą chyba jesteś z Rybnika?[emoji6]