Bagi
Fanka BB :)
Ja będę wiedzieć po aminopunkcji...bo przy okazji sprawdzenia trisomii będzie wiadomo jaki ma genotyp...to ta fajna wiadomość w tym wszystkimMówiła, żeby jeszcze niebieskich ciuszków nie kupować, ale wyglada na chłopca [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja będę wiedzieć po aminopunkcji...bo przy okazji sprawdzenia trisomii będzie wiadomo jaki ma genotyp...to ta fajna wiadomość w tym wszystkimMówiła, żeby jeszcze niebieskich ciuszków nie kupować, ale wyglada na chłopca [emoji16]
Ja będę wiedzieć po aminopunkcji...bo przy okazji sprawdzenia trisomii będzie wiadomo jaki ma genotyp...to ta fajna wiadomość w tym wszystkim
Widać z telefonu suwaczek ale jak się ustawi w poziomieTak, załączam screen z tego wątku. Z tym, że z telefonu nie widać sygnatur.
Na podwójne prenatalne dostałam z racji wieku. Usg było świetne, ale test z krwi mocno namieszal i musimy/chcemy zrobić aminopunkcje aby wiedzieć co i jak, bo niestety ryzyko ZD wyniosło 1:57W pierwsze ciąży w 12 tygodniu już wiedzieliśmy. Synek na każdej wizycie pokazywał ze jest chłopcem [emoji85]
Badania robisz we własnym zakresie czy z zaleceń ?
Na podwójne prenatalne dostałam z racji wieku. Usg było świetne, ale test z krwi mocno namieszal i musimy/chcemy zrobić aminopunkcje aby wiedzieć co i jak, bo niestety ryzyko ZD wyniosło 1:57