nataliiia91
Fanka BB :)
To normalny zdrowy objaw
radocha! Też to mam. Po pierwszym trymestrze strach minął i teraz ciesze sie pełną gębą
szukam, patrze, a to a tamto szoook
mój już nie moze nadążyć za mną 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łącze sie z toba w bólu [emoji10]
Lekarz powiedział ze dwa razy widział dziewczynke no ale na tym etapie sa często pomyłki dlatego zapisalam sie na 12 marca na 3 d i mam nadzieje ze wtedy bede miec pewnosc. Choć szczerze moj najmłodszy do 30 tyg byl dziewczynka. Trafiła do szpitala a tam lekarz zdj jajek mi pokazuje [emoji50]szok. Ale ten lekarz co chodze prywatnie na usg robi dokladnie i jemu ufam.
To normalny zdrowy objawradocha! Też to mam. Po pierwszym trymestrze strach minął i teraz ciesze sie pełną gębą
![]()
Wydaje mi się jak jak lekarz ma super sprzęt to powie na 99% trafnie ale przy słabszym to loteria.
No ja też wieczorami to mam spory ten brzuszek A rano jak się budzę To w sumie nie widać tego brzuszka za bardzo. No ale mamy czasDziewczyny a mi brzuch dalej nie rosnie16 tydzień i tylko wieczorem mi wypycha a na lezaco plaska jak deska. Ja tak marzę o tym brzuszku a tu nic!
Ja tak samo co chwile oglądam jakieś ubranka i akcesoria, juz teraz internet wie co mnie interesuje i pelno reklam zwiazanych z dziecmi mamTo normalny zdrowy objawradocha! Też to mam. Po pierwszym trymestrze strach minął i teraz ciesze sie pełną gębą
![]()