• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cukrzyca ciążowa nie taka straszna. Przerabialam to. Jedyny mankament to mierzenie cukru. Posiłki do ogarnięcia, nawet jedzenia az nad moje mozliwosci a waga stała w miejscu to akurat bylo na plus[emoji4][emoji16]

Ale ladna waga maluszka [emoji4]widac ze mamusia dba
Cześć dziewczyny, mam masę zaległości [emoji85]

U mnie remont w pełni, może do porodu uda się mieć swój kącik więc nie narzekam, ale jestem już zmęczona. Coś za coś. Kuchnia się robi, ahhh będzie pięknie [emoji7] chociaż sprzątanie po fachowcach mi d...ą wychodzi [emoji1787]

Co u Was?Jak się czujecie? Ja w poniedziałek byłam u gin. Synciu ma 968gram, rozwija się prawidłowo co najważniejsze. U mnie też wszystko dobrze, oby tak dalej. Nie wiem co będzie z krzywa cukrową, gin nic nie mówiła ani nie dała kierowania na badania na koleją wizyte, a następna wizyta w ok 30tc obecnie 26t6d. Może mnie to ohydzwo ominie, bo morfologii i cukier miałam dwukrotnie w normie. Zobaczymy.

Ściskam mocno [emoji177]

Duzo wlasnie daje wyłączenie cukru i słodkich napoji.... A ja cholera je chłodne i wynik 9 na plusie[emoji23][emoji23][emoji23]dzis wciagnelam pol opakowania toffifi jal tak dalej pojdzie to na 20 sie skonczy a w poprzednich ciazach max 11
Ja też uwielbiam słodkości. Ale za to nic oprócz wody i herbaty nie pije. Odpychaja mnie soczki itp.
Ostatnio miałam +5kg. Ale teraz już na pewno dużo więcej. W pierwszej ciąży to miałam tylko brzuszek, A teraz widzę że cała się robię duża😀.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry