Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobryDzień dobry.
Jaka ciiisza tutajchyba wszyscy się majówkują! Pięknej pogody i dużo zabawy życzę!
Joanulka cieszę się że z bobo wszystko ok. Ale zmartwił mnie ten mięśniak. Co na to Twój lekarz? Pewnie już pisałaś ale mnie ominęło pierwsze 700 stron...
Zazdroszczę takich widoków. Cale Zycie spędziłam na bezludnym końcu wsi i tak bardzo tęsknię za tą ciszaHej!
Jeszcze brzucha nie mierzyłamChyba muszę się przymierzyć... Ale mój nieduży w porównaniu do wcześniejszych brzuchów
Majówka mija zupełnie niezauważalnie. Dzień jak co dzieńMalowanie trwa w najlepsze.W salonie składzik. Syf, brud itd.itp.
W międzyczasie wykorzystujemy "okna pogodowe" i chodzimy po lasach. Mam to szczęście, że kiedy trzeba się trzymać domu ,to dla mnie znaczy to:Zobacz załącznik 1114704
Hej! [emoji170]
Jeszcze brzucha nie mierzyłam [emoji848] Chyba muszę się przymierzyć... Ale mój nieduży w porównaniu do wcześniejszych brzuchów [emoji23]
Majówka mija zupełnie niezauważalnie. Dzień jak co dzień [emoji23] Malowanie trwa w najlepsze.W salonie składzik. Syf, brud itd.itp.
W międzyczasie wykorzystujemy "okna pogodowe" i chodzimy po lasach. Mam to szczęście, że kiedy trzeba się trzymać domu ,to dla mnie znaczy to:Zobacz załącznik 1114704
Ja dokładnie odwrotnieZazdroszczę takich widoków. Cale Zycie spędziłam na bezludnym końcu wsi i tak bardzo tęsknię za tą ciszateraz mam za oknem drogę krajową
weekendy i lato MASAKRA. Na szczęście budują już nowa, i za jakiś rok lub dwa będę miała upragnioną ciszę

Ja dokładnie odwrotnie [emoji23] Mieszkałam we Wrocławiu a przeprowadziłam się w góry w Niemczech pod granicę francuską. I absolutnie nie chciałabym znów mieszkać w mieście!
Oliwka mam 6,5 kg na plusie w 24+4 . Chociaż może już więcej bo to 2 dni temu było a rośnie teraz geometrycznie [emoji2372] Nie ważę się codziennie żeby w obłęd nie popaść [emoji12] Brzuch wraz z lokatorem (a właściwie z dużym prawdopodobieństwem lokatorką) przedstawia się następująco...dodam tylko że jeszcze miesiąc temu w ogóle go nie było [emoji2372]
Zobacz załącznik 1114768
Ja nie patrzę na to, kto jakie imię dał na wsi. Moja sąsiadka urodziła 2tyg temu Antka, i ja nie mam zamiaru z tego powodu szukać innego imienia dla naszego synkaPodjęcie decyzji o imieniu dla dziecka to chyba najtrudniejsza sprawa. My pełno imion rozważaliśmy :Igor, Miłosz, Olek... Ale każde z tych imion jest nadane już u nas na wsi. Strasznie podoba mi sie leoś no ale ja durna kota tak nazwałam zanim podjęliśmy decyzję o dzidzi. Dla dziewczynki było pewne ze albo Emilka albo Łucja. No ale pokazały się jajeczka i problem [emoji2960]Decyzja padła na Gabrysia. Po pierwsze to mało jak na chwilę obecną spotykane imię a po drugie Slicznie brzmi Gabryś jak mały a jak dorosła osoba Gabriel. [emoji3531]