Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie a pozniej chodza takie panikary jak ja z wizjami z piekla rodemKurde, jak ja nie lubię jak ludzie tak strasząZamiast wesprzec to wyciągają te najbardziej krwawe historie...
Silna kobieta z Ciebie!!! Mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok juz?Od razu mi się przypomina jak w wieku 19 lat miałam wycinanego niegroźnego guza piersi ale leżałam na onkologii... Panie starsze na sali zaczęły swoje wywody, żebym uważała bo tutaj to tylko mastektomie robią taśmowo i jak się obudzę to będę bez piersi, albo że się po narkozie nie obudzęzamiast jakos mnie pokrzepić to chyba sprawiało im to satysfakcję że młoda spanikuje... Tylko efekt był odwrotny bo dostały ode mnie opierdziel że jak będą tak wszystkich straszyć to karma wróci. U tak powinno być w przypadku porodu ze kobiety powinny się wspierać i raczej dawać przydatne rady a nie odpalać najgorsze możliwe historie
Wszystko w porządkuSilna kobieta z Ciebie!!! Mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok juz?