Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj współczuję tego sierpnia bo ma być upalny.@Mystic87 Na pewno wszystko będzie już w porzadku, trzymamy kciuki
Szczerze mówiąc nie myślałam że aż tak dokładne są te pomiary z usgjestem w szoku. Ale u mnie i tak raczej mała dziewczynka się szykuje
Ja upały znoszę spoko , całe szczęście, bo muszę przetrwać prawie cały sierpień![]()
Dokładnie tak jak czytałaś, cała macica się spina ale czuć to najbardziej od pępka w dół.Dziewczyny powiedzcie , jak to właściwie jest z tymi skurczami , czy to czuć na całym brzuchu ? Ja czuje takie ukłucia, ale to raczej w kroczu , a zawsze sobie wyobrażałam, ale w sumie też czytałam, że to tak jakby brzuch się spina , jakie są te skurcze ?
U mnie osobiscie porod zaczal sie od twardnien tak u dolu brzucha, takie spinanie, jak sciskanie obrecza, stopniowo zajmowaly caly brzuch i schodzilo, pozniej nadeszly jak na okres w dole brzucha, a jak bol sie zwiększal to bolalo brzuch, plecy, uda, ale jak skurcz ustepowal to taka blogosc, nic nie boli o od nowa od dolu . Pozniej juz nóg nie czulam. Te skurcze czuc jak taki przyplyw goraca, dreszczy. Ja to mialam wrazenie ze jak taka aura, ktora czuja ludzie jak migrena nadchodzi.Dziewczyny powiedzcie , jak to właściwie jest z tymi skurczami , czy to czuć na całym brzuchu ? Ja czuje takie ukłucia, ale to raczej w kroczu , a zawsze sobie wyobrażałam, ale w sumie też czytałam, że to tak jakby brzuch się spina , jakie są te skurcze ?
@Patrycja1995 ! Gratulacje ! Mały jest prze słodki !Za chwile do domu i już na spokojnie ty będziesz dochodzić do siebie
![]()
A w ogóle to jak się czujesz ?
bardzo często zaczyna się jakbyś miała dostać okres, a później już te skurcze, których na pewno nie przeoczysz przy pierwszym,-niestety będzie bolało. jestem dzisiaj po rozmowie z moją położną i przypomniała mi o tym, że jak będą w ciągu godziny regularne skurcze co 5min to już jedziemy. także to nas naturalnie rodzące czeka niedługo, damy radęTo nie mam niczego podobnego , całe szczęściebrzuch też jeszcze wysoko , ale córcia ma jeszcze czas. W takim razie ja nawet nie miałam skurczów przepowiadających
![]()
Hah u nas wymieniliśmy lodówkę i tak jakoś mnie naszło na malowanieU mnie też od wczoraj skurcze takie coraz bardziej gniotące ale mnie to cieszy że coś tam już zaczyna się dziaćpewnie jak się rozkręci to już nie będę taka radosna
My jutro wymieniamy meble kuchenne więc nieźle się dobrałyśmy![]()