reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kurde, ja biorę magnez a ciągnie wszystko tak samo, nawet dzisiaj jakoś dziwnie bardziej. Gorsza sprawa że od wczoraj boli mnie żołądek a naprawdę nie jem nic niezdrowego, nie piję kawy, w sumie herbaty też ostatnio nie 🤔
@MalyGosc no jeśli tak się czuje kobieta w kwiecie wieku to ja pierdziu 🙈😆😆

reklama
Kurde, ja biorę magnez a ciągnie wszystko tak samo, nawet dzisiaj jakoś dziwnie bardziej. Gorsza sprawa że od wczoraj boli mnie żołądek a naprawdę nie jem nic niezdrowego, nie piję kawy, w sumie herbaty też ostatnio nie 🤔
@MalyGosc no jeśli tak się czuje kobieta w kwiecie wieku to ja pierdziu 🙈😆😆
Żołądek może od duphastonu? Mnie czasem pobolewal.
A ja nadal żadnych objawów, no może bym zjadła śledzia, ale ja kocham śledzie, więc nic w tym dziwnego... W ogóle nie czuje się w ciąży, trochę się tym martwię, a co jeśli pusty ten pęcherzyk i stąd brak objawów? Chcę żeby Święta szybko minęły! Cały czas kusi, żeby gdzie podskoczyć na USG, ale mąż się wzbrania. Ech, trzeba uzbroić się w cierpliwosc😏

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨

Dziewczynki, ratujcie!! 🥴🤧😷 Boli mnie gardło, od wczoraj plukam wodą z solą, ale zamiast poczuc ulgę czuję tylko, ze ból sie rozkręca! Znacie jakies inne bezpieczne sposoby? Podpowiedzcie, proszę 🤤😨
Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...

Ja brałam Prena*len pastylki na gardło, ale to takie raczej cukierki z apteki dla ciężarnych, może jednak lekarz przypisany Ci coś bezpiecznego w ciąży, nie wiem czy Tantum.Verde nie jest właśnie bezpieczny, ale są nie brałam, tylko wydaje mi się że ktoś u mnie na wątku dostał od lekarza w ciąży...
Dziękuję Ci za zainteresowanie i radę 😘 Prena*len mialam 6 lat temu w syropie, ale to slabiutkie jest i nie pomoglo. Poszlam pogrzebac w lekach syna i znalazlam Argentin T - spray bezpieczny dla ciężarówek 😁 Ciekawe czy choc troszke pomoże....

reklama
@nata$za88 może racja to, od Duphastonu mnie już bolał żołądek tylko teraz tego jakoś nie skojarzyłam, mózg nie pracuje na zbyt dużych obrotach 🙈
@Wielka Mi :) dziewczyny mają rację, mi babcia jeszcze dodawała kilka kropli wody utlenionej do wody z solą i tym płukałam gardło. Odkaża niczym benzydamina 😅 szałwia i rumianek też jak najbardziej, no a jak już się uprzemy to apteczna płukanka Glimbax, tam chyba diklofenak jest substancją czynną ale to tylko do płukania, więc wolno nam.
Jak się czujecie Siostry? U mnie za oknem mgliście, lenia mam jak sto tysięcy diabołów w do tego noc wjechała z kolejnym fajnym snem i coś się nie mogę ogarnąć 😐

Do góry