Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdrówka odpoczywaj ile się da to jest tez potrzebneDziewczyny ja nadal chora, nic mi nie pomaga, jutro jeśli dam rade jade do internisty i może jeszcze zrobie StreptoTest żeby sprawdzić czy to angina.. jutro zaczynam 9- ty tydzień. Troche sie obawiam czy poważniejsza infekcja odbije się na zdrowiu Fasolki
![]()
u mnie kuzynka tez miala miec dziewczynkę,a urodzil sie chlopakRóżnie bywa, u mnie w mieście była afera, bo jacyś rodzice podali lekarza do sądu o niewłaściwe podanie płci. Nie znam szczegółów, ale urodziło się dziecko o płci innej niż podana i wyprawka była nie taka. Podobno ten lekarz już nie podaje płci w ogóle![]()

To akurat nie była postawa godna pochwały. To chyba dobrze, ze teraz wszystko jest sprawdzane i można się w razie czego przygotować albo podjąć jakieś działania jeszcze w ciąży.Mnie ogólnie przeraża ilość tych wszystkich badań w ciąży kiedyś była krew mocz i glukoza i tyle dzieci sie rodzilo bez żadnych problemów. Usg tez rzadko robili bo wtedy za często szkodzilo. Nikt aie wtedy za bardzo nie przejmował
Witaj tak trochę już pisalyśmy o sobie o swoich przypadkach obawach. Skąd jesteś woj ?Witajciepostanowiłam dołączyć do wątku, mam nadzieję że mnie przygarniecie. Odkryłam go dopiero dziś i starałam się nadrobić ale nie jest to łatwe, w końcu to już przeszło 500 stron.
Jestem zupełną świeżynką zarówno jeżeli chodzi o udzielanie się na forum jak i o ciążę
Jak na ten moment czekam na drugą wizytę u lekarza, na pierwszej byłam 20 grudnia i widziałam bijące serduszkoaktualnie 11 tydzień ciąży, choć nadal sama w to nie dowierzam...będzie mi bardzo miło zagościć tu na dłużej i być częścią Waszej grupy
![]()
Witaj tak trochę już pisalyśmy o sobie o swoich przypadkach obawach. Skąd jesteś woj ?