Agne.szka
Fanka BB :)
Dziękuje . Mam nadzieje ze dalej będzie pięknie rosło. Nam wszystkim życze takich wynikówPiękny wynik,gratulacje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje . Mam nadzieje ze dalej będzie pięknie rosło. Nam wszystkim życze takich wynikówPiękny wynik,gratulacje![]()
Super!!Mam wyniki bety tydzień temu w poniedziałek 90.6. Dzisiaj 2718!![]()
Wydaje mi się, że to nie jest nic niepokojącego, progesteron jest wydzielany skokowo i jego wartość się zmienia w ciągu dnia, może gdybyś robiła badanie o innej godzinie, to nie byłoby nawet widać tego spadku.Dziewczyny spadł mi za to progesteron z 25.4 na 20.9 wiecie czy to złe?
Dziękuje pięknieWydaje mi się, że to nie jest nic niepokojącego, progesteron jest wydzielany skokowo i jego wartość się zmienia w ciągu dnia, może gdybyś robiła badanie o innej godzinie, to nie byłoby nawet widać tego spadku.
Piękny wynik, nawet już fasolinke będzie widaćTez bylam na becie dzisiaj , szczerze mówiąc spodziewałam się wyniku między 500-700 a tu takie cośZobacz załącznik 1471214
DziękujePiękny wynik, nawet już fasolinke będzie widaćgratuluję. Ja jeszcze czekam....