RoseGold
Fanka BB :)
dokładnie, masz takie piękne kreseczki, że beta będzie na pewno wysokaJa będę miała dzisiaj odpowiedź o czternastej dam wam znać ale sama się bardzo stresuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie, masz takie piękne kreseczki, że beta będzie na pewno wysokaJa będę miała dzisiaj odpowiedź o czternastej dam wam znać ale sama się bardzo stresuje
Mam nadzieje dziewczyny prześle zdjęcie jak będę miała wynikdokładnie, masz takie piękne kreseczki, że beta będzie na pewno wysoka![]()
A ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osobyJa czekam na pobranie krwi, ale jest tyle ludzi, że będzie to trwać wieczność![]()
A ja byłam ze skierowaniem NFZ i tak trafiłam że były tylko trzy osoby
Jednak okazało się że to nie było na Mocz tylko na krew ale zrobiłam jeszcze z krwi prywatnie i będę miała o czternastej wynik więc mogę zobaczyć w domu a o piętnastej będę musiała jechać do szpitala z dowodem osobistym i odebrać wynikiA od jakiego specjalisty miałaś skierowanie? Ginekologa? Zastanawia mnie czemu nie chciał Ci wystawić bety.
Od ginekologaJednak okazało się że to nie było na Mocz tylko na krew ale zrobiłam jeszcze z krwi prywatnie i będę miała o czternastej wynik więc mogę zobaczyć w domu a o piętnastej będę musiała jechać do szpitala z dowodem osobistym i odebrać wyniki
Od ginekologa
Tak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnicaA jakie badania zlecił na skierowaniu z krwi? Ciekawa jestem. To beta w końcu była na skierowaniu, czy nie?![]()
Ogólnie ta pani powiedziała co byłam prywatnie robić z krwi to powiedziała że tam będzie też który tydzień ciążyTak zlecił badania Beta na skierowaniu ale ja jeszcze dodatkowo zrobiłam prywatnie z krwi zobaczymy czy będzie tak samo czy jakaś różnica