asiasiasia
Fanka BB :)
aaaa hehhe bo jakos nie moglam tego ogarnac hehepo becie nie ma co weryfikować tygodnia ciąży, bo jedna danego tc będzie miała wartość 50, a inna 500![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaaa hehhe bo jakos nie moglam tego ogarnac hehepo becie nie ma co weryfikować tygodnia ciąży, bo jedna danego tc będzie miała wartość 50, a inna 500![]()
Do 10 powinnam być poJa dopiero pierwsze usg 21.12. i też dopiero się zapoznaje z tematem badan prenatalnych, jestem totalnie zielona, więc chętnie też posłucham
Jutro czekamy na info jak wizyta, o której masz?![]()
Najlepiej ściągnij sobie aplikacje, ja korzystam z Ciąża+ i wpisujesz pierwszy dzień ostatniej miesiączki i wylicza Ci tydzień ciążyaaaa hehhe bo jakos nie moglam tego ogarnac hehe
tak mam tez hehe i pokazuje mi wlasnie 4Najlepiej ściągnij sobie aplikacje, ja korzystam z Ciąża+ i wpisujesz pierwszy dzień ostatniej miesiączki i wylicza Ci tydzień ciąży![]()
Nie przejmuj się, skoro betę masz dodatnią, a lekarz uspokaja, że poradzicie sobie z tsh to wszystko będzie okDzis sie balam bo dzis to dzien w ktorym wedlug kaledarza powinnam dostac @.
ja to panikara jestemNie przejmuj się, skoro betę masz dodatnią, a lekarz uspokaja, że poradzicie sobie z tsh to wszystko będzie ok![]()
hehhe. Ja po za bolem piersi i ciagnieciem w pachwinach nie mam żadnych objawowA propos mdłości..wzięłam sobie pyszne indyjskie żarcie do pracy i ponad połowę talerza zostawiłam „na później” na biurku, bo nie mogłam go dojeść..i co? Wypierniczyłam je..
nawet pojemnika nie miałam akurat by je w razie co przełożyć na kolejne „na później”
… Dobrze, że jeszcze nie miałam bełtu…
![]()