Dzej.zi
Fanka BB :)
próbowałaś herbaty z imbirem? Mi pomagała, czasem jak nie ogarniałam brałam też lokomotivKurde tak mnie mdli, próbuje nadrobić zaległości ze specjalizacji ale nie mogę się skupić przez to. Co robić?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
próbowałaś herbaty z imbirem? Mi pomagała, czasem jak nie ogarniałam brałam też lokomotivKurde tak mnie mdli, próbuje nadrobić zaległości ze specjalizacji ale nie mogę się skupić przez to. Co robić?![]()
Zaraz sobie zrobię, bo akurat mam imbirpróbowałaś herbaty z imbirem? Mi pomagała, czasem jak nie ogarniałam brałam też lokomotiv![]()
Też dzisiaj na tik toku słyszałam, że napar z imbiru skutecznie działa na mdłościpróbowałaś herbaty z imbirem? Mi pomagała, czasem jak nie ogarniałam brałam też lokomotiv![]()
ja zawsze ścierałam na tarce, ale taka naprawdę malutką ilość bo jest dość ostry. Kiedyś kupiłam imbirowa herbatę ale była obrzydliwaZaraz sobie zrobię, bo akurat mam imbir![]()
I ja teżJa też ze Śląska![]()
Ja myślałam o NIFTY z racji odszkodowania ( w sensie, że nie opłaca im się mylić), ale zobaczymy co mój lekarz powie.Hej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dniwidzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki!
Czy ktoś z was będzie robił jakieś specjalistyczne badania typu nifty, harmony albo sanco? Na który się wybieracie i z jakiego powodu?
ja planuję, jeśli dotrzymam do tego stycznia. Coś tam czytałam i wydawało mi się, ze nifty mi najbardziej odpowiada, ale nie rozmawiałam jeszcze na ten temat z lekarzem ani nic, więc na razie to takie moje gdybanieHej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dniwidzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki!
![]()
Czy ktoś z was będzie robił jakieś specjalistyczne badania typu nifty, harmony albo sanco? Na który się wybieracie i z jakiego powodu?
Ja dopiero pierwsze usg 21.12. i też dopiero się zapoznaje z tematem badan prenatalnych, jestem totalnie zielona, więc chętnie też posłuchamHej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dniwidzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki!
i oczywiście będziemy jutro trzymać kciukiHej dziewczyny, poczytałam kilkanaście ostatnich stron bo nie było mnie kilka dniwidzę że niektóre zapisane już są na badania prenatalne. Ja idę jutro na pierwszą wizytę i usg, trzymajcie kciuki!
![]()