mylenne
Fanka BB :)
Też się stresuje... Mamy USG tego samego dnia i chyba podobnie zaawansowaną ciążę i zaczęłam się zastanawiać czy nie polecieć w poniedziałek na betę, już się tu naczytałam Waszych wyników...Poprostu sie stresuje strasznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się stresuje... Mamy USG tego samego dnia i chyba podobnie zaawansowaną ciążę i zaczęłam się zastanawiać czy nie polecieć w poniedziałek na betę, już się tu naczytałam Waszych wyników...Poprostu sie stresuje strasznie
ja nie ide boje się. Do środy wytrzymam ;p.Też się stresuje... Mamy USG tego samego dnia i chyba podobnie zaawansowaną ciążę i zaczęłam się zastanawiać czy nie polecieć w poniedziałek na betę, już się tu naczytałam Waszych wyników...![]()
No dobra to może ja też się powstrzymam ale znając mnie do środy jeszcze sto razy będę świrowaćja nie ide boje się. Do środy wytrzymam ;p.
To jaWklejam post o zielonej herbacie jakiejś Pani dr, niestety nie pamietam nicku dziewczyny która o to pytała ostatnio ale mam nadzieje ze czytaszZobacz załącznik 1475837
Nie miałam pojęcia, że to samo dotyczy też białejWklejam post o zielonej herbacie jakiejś Pani dr, niestety nie pamietam nicku dziewczyny która o to pytała ostatnio ale mam nadzieje ze czytaszZobacz załącznik 1475837
Ale już się przerzuciłam na owocowe Ja ostatecznie poszłam na bete przed usg po to, żeby się nastawić czy będzie serduszko czy jeszcze nie, bo podobno od ok.10 tys. powinno być.ja nie ide boje się. Do środy wytrzymam ;p.
Wiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokującaNo dobra to może ja też się powstrzymam ale znając mnie do środy jeszcze sto razy będę świrować
A mama jeszcze pyta ciągle jak się czuje i czy już był poranny bełtJakby to miał być wyznacznik ciąży...
Ale podobnie jest później z brzuchem! Jak kobieta ma niewielki to pytają czy aby na pewno jest w tej ciążyWiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokująca(moja mama jest lekarzem ale teżmi ten argument przytoczyła, że tak ich uczli xD)
..ale dziś wiemy, że to nie do końca prawda![]()
Przepraszam, chciałam zapytać, w jaki sposób tworzycie tego typu emotikony? Jaki jest do nich skrót z klawiatury? Z góry serdecznie dziękujęJa wgl tyle jemi zdrowo i niezdrowo
boje się, ze jak będę miała większa bete to cały dzień
![]()