reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
ja nie ide boje się. Do środy wytrzymam ;p.
Ja ostatecznie poszłam na bete przed usg po to, żeby się nastawić czy będzie serduszko czy jeszcze nie, bo podobno od ok.10 tys. powinno być.
Bardzo się bałam, choć moja siostra która ma 2 zdrowych dzieciaczków zawsze miała bete poniżej tych norm aż do 8 czy 9 tygodnia..Więc też trzeba wierzyć, że nawet jeśli coś byłoby troszkę poniżej oczekiwań to każde dziecko rozwija się w innym tempie.
Powodzenia na usg ❤

No dobra to może ja też się powstrzymam ale znając mnie do środy jeszcze sto razy będę świrować 😄
A mama jeszcze pyta ciągle jak się czuje i czy już był poranny bełt 😅 Jakby to miał być wyznacznik ciąży...
Wiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokująca 😄 (moja mama jest lekarzem ale teżmi ten argument przytoczyła, że tak ich uczli xD)
..ale dziś wiemy, że to nie do końca prawda 😅

Wiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokująca 😄 (moja mama jest lekarzem ale teżmi ten argument przytoczyła, że tak ich uczli xD)
..ale dziś wiemy, że to nie do końca prawda 😅
Ale podobnie jest później z brzuchem! Jak kobieta ma niewielki to pytają czy aby na pewno jest w tej ciąży 😅 Nie dogodzisz!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry