RoseGold
Fanka BB :)
jak tak bardzo Cię boli to może jakaś opieka nocna i świąteczna?Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tak bardzo Cię boli to może jakaś opieka nocna i świąteczna?Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło![]()
Dzisiaj niedziela .. do dupy. Jutro zadzwonię do mojego lekarza. Bo dopiero w środa wizyta. A nie chce żeby to się bardziej rozwinęło. Nigdy mnie tak nie piekło![]()
Ja tam lubię klasyki bez „udziwnień”To teraz może o czymś przyjemnym.Idę dzisiaj na paznokcie. Nie mam pomysłu co zrobić, na pewno jakieś czerwone, ale z czymś ekstra. Macie jakieś pomysły?
![]()
Poszłabym chętnie na ten film do kina, ale ostatnim razem byłam na podobnym etapie ciąży i co chwile chciało mi się siku i byłam potwornie wzdętaJa robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam![]()
Byłam w piątek, troszkę się wynudziłam ale No ogólnie fajnie, tylko za długie o 30 minutJa robię klasyczne czerwone, mam ładna welurowa czerwona sukienkę.
Dzisiaj idziemy na Avatra, mam nadzieję, że się nie porzygam![]()
Śliczne sąByłam w piątek, troszkę się wynudziłam ale No ogólnie fajnie, tylko za długie o 30 minutpozdrawiam z moimi nudnymi paznokciami
![]()