pietraczkaa
Fanka BB :)
Było ciut ponad 3 tys w poniedziałek, z we wtorek byłam u lekarza. Nie było to szałowe bicie, ale w opisie USG miałam uwidoczniona czynność sercaPrzy becie 3 tysiace już było serduszko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Było ciut ponad 3 tys w poniedziałek, z we wtorek byłam u lekarza. Nie było to szałowe bicie, ale w opisie USG miałam uwidoczniona czynność sercaPrzy becie 3 tysiace już było serduszko?
Ja Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?Ja dzisiaj zrobiłam test i wydaje mi się, ze nie jest ciemniejszy niż wczoraji się martwię.
Pinki wstawię wam moje rozebraneJa Ci pokaże test z testeo przy becie ok 1000.. a jaki test robisz?
Pinki wstawię wam moje rozebraneten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo
.
Do kiedy mniej więcej testowałas?Kreski są widoczne i to najważniejsze!Przy niskich betach raczej te różnice między nimi są mało zauważalne, ja dopiero zauważyłam jak mi beta zaczęła rosnąć powyżej 200. Wtedy miałam sporą różnicę względem poprzedniego dnia
![]()
Kurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrostJa jak zrobiłam test 10 i 11dpo (według mnie) to kreska była taka domyślna niby coś jest ale nie wiesz czy nie zwidykolejny test zrobiłam dzień przed @ i były już dwie grube kreski , pierwsze testy 10 czułość ,a trzeci 25
Tez miałam taka kreskę, będzie ciemniejszaPinki wstawię wam moje rozebraneten na gorze z wczoraj rano, ten na dole z dzisiaj. Co prawda wczoraj było z 1 siku dzisiaj z 2 bo nie chciało mi się robić testu o 5 a sikam dużo
.
Napewno będzie dobrze. Trzymam kciukiKurde ja po tamtym biochemie mam traumę chyba z tymi testami dlatego tak wariuje. Bo w pewnym momencie przestały ciemniec a nawet zaczęły być mniej widoczne. Pozostaje mi modlić się żeby jutrzejsze beta miała właściwy przyrost![]()