reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.

Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
Tak chyba jesteśmy od tego żeby się ciagle martwić. Będzie dobrze zobaczysz! Dzisiaj jesteś w którym tygodniu ciąży? Trzymamy mocno kciuki i pisz nam tu zaraz po!

Mam już betę, ale tutaj dają jednostki w L nie ml. Chyba wygląda dobrze w stosunku do tabeli poniżej 🥴
9B7A0657-830D-40A3-BFA8-9DB0929DFFA5.jpeg

ABB11410-421E-4342-9887-DED794FC0207.jpeg

To i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek 😀
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces😉
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...

Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała ♥️wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki ♥️
Cześć mamy podobnie też 4 ciąża i 1 szkrab 2 poronienia (w tym pozamaciczna) . Syna nam z pierwszej ciąży. Trzymam kciuki🤗

reklama
Do góry