reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
To i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek 😀
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces😉
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...

Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała ♥️wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki ♥️
Tez trzymamy mocno kciuki. Badasz betę? ❤️

To i ja się z Wami chciałam przywitac-przeczytalam cały wątek 😀
Też z duszą na ramieniu,bo jestem w 4 ciąży..A mam tylko jednego szkraba.
Termin z OM wypada mi na 8 sierpień. Jak się wszystko dobrze potoczy to jak wytrzymam do końca lipca to będzie sukces😉
Mam na "koncie" zatrzymanie akcji serca w 8tc, z drugiej ciąży mam synka,trzecia..najgorsza bo pozamaciczna(cudem uniknęłam wycięcia jajowodów) no i teraz 4...

Nie nastawiam się, ale bardzo bym chciała ♥️wizytę mam dopiero przed świętami,także czekaja mnie jeszcze ponad 2 tyg niepewności. Trzymam za Was kciuki ♥️
Witaj ❤️ ja również mam termin z OM na 8.08 😍. Oby tym razem Nam się wszystko układało, bo dla mnie jest to druga ciąża - pierwszą straciłam w 9tc (dowiedziałam się dopiero na prenatalnych w 12tc) samoistnie. Kciukasy 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Witaj ❤️ ja również mam termin z OM na 8.08 😍. Oby tym razem Nam się wszystko układało, bo dla mnie jest to druga ciąża - pierwszą straciłam w 9tc na prenatalnych - samoistnie. Kciu

Witaj ❤️ ja również mam termin z OM na 8.08 😍. Oby tym razem Nam się wszystko układało, bo dla mnie jest to druga ciąża - pierwszą straciłam w 9tc (dowiedziałam się dopiero na prenatalnych w 12tc) samoistnie. Kciukasy 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja za Ciebie,za Was- też 😀🥰

Dziewczyny, ja z czerwcowych 😉 Róbcie sobie badania na toxoplazmę, im szybciej tym lepiej. Bo jeśli zostanie szybko wykryta to im szybciej antybiotyk się poda tym lepiej 😉
Ja myśle ze na pewno zrobię to do tygodnia, wtedy pewnie lekarz da mi skierowanie na pierwsze podstawowe badania a z chorób jest różyczka i toksplazmoza?

reklama
Cześć dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, w piątek zrobiłam test i wyszła blada kreska, więc zrobiłam betę i wyniosła 35.6
Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny test i nie widziałam już żadnej drugiej kreski.. Jutro wybiorę się na betę.
Fajnie, że można tu z wami na bieżąco wszystko konsultować :)
Na spokojnie, zrób bete jak możesz i będziesz pewna, ja nie ufam testom tylko pink strumieniowy 😂 załączam zdjęcie 10 dpo robiłam testy z 4 firm i jak widać :/ w środę echo zarodka 1,7 mm wiec jednak ciąża jest, a różne testy inaczej wybarwiaja kreskę albo jej brak i najlepiej jednak w moim przypadku wychodziły na początku z porannego moczu, trzymam mocno kciuki 🌸🌸

Załączniki

• 4DCEA6C4-184F-4CA6-BD30-1DB6F8AE2CC2.jpeg
    4DCEA6C4-184F-4CA6-BD30-1DB6F8AE2CC2.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
Do góry