Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no, bez jaj…Nie...![]()
Wszystko będzie dobrze! Nie denerwuj się, teraz nie możesz@Kitsune posluchalam Cie i wypilam specyfik z masełkiem… Kuwa nigdy wiecej! Nie dosc, ze nie idzie kolo mnie przejsc bo wale czochnem, to jeszcze to bylo najgorsze co w zyciu pilam. No powiem Wam, ze mimo wszystko martwi mnie to przeziebienieMusze mowic, ze sie naczytalam u dr Google?
A daj spokój, już mi się wyć chce... Umówiłam na jutro USG żeby pójść jakby beta była wystarczająco wysoka, ale teraz nie wiem czy mam z czym iśćNie no, bez jaj…
Wiecie jak chore glowy maja. Mozna mi tlumaczyc. Setki wpisow na forum, Wy uspokajacie. A wystarczy przeczytane jedno zdanie niepomysle i fiksacjaWszystko będzie dobrze! Nie denerwuj się, teraz nie możesz![]()
Ja bym szla. Akurat jestem w tej grupie, ktora by mogla chodzic do lekarza co tydzienA daj spokój, już mi się wyć chce... Umówiłam na jutro USG żeby pójść jakby beta była wystarczająco wysoka, ale teraz nie wiem czy mam z czym iść![]()
Generalnie ja też, ale jakby się okazało że beta spada to po co mam się tłuc przez pół WarszawyJa bym szla. Akurat jestem w tej grupie, ktora by mogla chodzic do lekarza co tydzien![]()
Moim zdaniem ten lekarz namieszał Ci w glowie. Tak jak mi dzisiejsze czytanie o przeziebieniu. Mowilam, ze jak dzisiaj beta urosnie to koncze ną badac. Ehe… Pewnie w piatek pocisne. I gdyby wtedy Ci nie namieszal to bys ani bety nie badala a na wizyte cisnela z usmiechem na ustach.Generalnie ja też, ale jakby się okazało że beta spada to po co mam się tłuc przez pół Warszawy![]()
Tak, też myślę że tak by było. Bo nic mi nie jest, nie plamię, wszystko wygląda że jest okej. Ale głowy nie oszukam, ten lekarz mnie tak nastraszył że nie mogę przestać o tym myśleć.Moim zdaniem ten lekarz namieszał Ci w glowie. Tak jak mi dzisiejsze czytanie o przeziebieniu. Mowilam, ze jak dzisiaj beta urosnie to koncze ną badac. Ehe… Pewnie w piatek pocisne. I gdyby wtedy Ci nie namieszal to bys ani bety nie badala a na wizyte cisnela z usmiechem na ustach.
Ja juz przy pierwszym Twoim wpisie o tym pecherzyku mialam takie WTF??? ale mysle sobie - siedze cicho. Moze sie nie znamTak, też myślę że tak by było. Bo nic mi nie jest, nie plamię, wszystko wygląda że jest okej. Ale głowy nie oszukam, ten lekarz mnie tak nastraszył że nie mogę przestać o tym myśleć.