reklama

Sierpniowe mamy 2024

@Kitsune posluchalam Cie i wypilam specyfik z masełkiem… Kuwa nigdy wiecej! Nie dosc, ze nie idzie kolo mnie przejsc bo wale czochnem, to jeszcze to bylo najgorsze co w zyciu pilam. No powiem Wam, ze mimo wszystko martwi mnie to przeziebienie 😩 Musze mowic, ze sie naczytalam u dr Google?

reklama
Generalnie ja też, ale jakby się okazało że beta spada to po co mam się tłuc przez pół Warszawy 🤷🤷
Moim zdaniem ten lekarz namieszał Ci w glowie. Tak jak mi dzisiejsze czytanie o przeziebieniu. Mowilam, ze jak dzisiaj beta urosnie to koncze ną badac. Ehe… Pewnie w piatek pocisne. I gdyby wtedy Ci nie namieszal to bys ani bety nie badala a na wizyte cisnela z usmiechem na ustach.

Moim zdaniem ten lekarz namieszał Ci w glowie. Tak jak mi dzisiejsze czytanie o przeziebieniu. Mowilam, ze jak dzisiaj beta urosnie to koncze ną badac. Ehe… Pewnie w piatek pocisne. I gdyby wtedy Ci nie namieszal to bys ani bety nie badala a na wizyte cisnela z usmiechem na ustach.
Tak, też myślę że tak by było. Bo nic mi nie jest, nie plamię, wszystko wygląda że jest okej. Ale głowy nie oszukam, ten lekarz mnie tak nastraszył że nie mogę przestać o tym myśleć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry