Kitsune
Moderator
Robiłam w LuxMedzie. Oni wysyłają właśnie do diagnostyki, zawsze do 15 wyniki były jak robiłam ranoA jakie to labo? W diagnostyce mam zawsze ok 14 wyniki, wiec sie zdrowo obijaja tam :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam w LuxMedzie. Oni wysyłają właśnie do diagnostyki, zawsze do 15 wyniki były jak robiłam ranoA jakie to labo? W diagnostyce mam zawsze ok 14 wyniki, wiec sie zdrowo obijaja tam :/
No nic... Zwariuje dzisiaj, przysięgam. Już oczywiście milion myśli że coś jest nie tak i nie mogą zbadać próbki albo cośNadal nic? Co za labo![]()
Może LuxMed za późno przekazał próbki i wyniki będą jutro?No nic... Zwariuje dzisiaj, przysięgam. Już oczywiście milion myśli że coś jest nie tak i nie mogą zbadać próbki albo coś![]()
Możliwe. Teoretycznie mają nawet do 5 dni roboczychMoże LuxMed za późno przekazał próbki i wyniki będą jutro?
Ty jakiegoś pecha z tymi labami maszMożliwe. Teoretycznie mają nawet do 5 dni roboczych![]()
A ja się boję, że właśnie złyTy jakiegoś pecha z tymi labami maszale może to właśnie dobry znak? Tak na przekór
![]()
Musisz wierzyć. Nic innego nie możesz już zrobićA ja się boję, że właśnie złyCała się trzęsę w środku. Nadal nic.