Przykro miNiestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miNiestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze![]()
Tak, robiłam. W nocy poszło na drugie oko, więc jestem jak zombie...A masz w domu rumianek? Spróbuj przemyć. Nie gwarantuje wielkiej poprawy, ale może trochę chociaż załagodzi
Niestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze![]()
ile ma beta?Niestety dziewczyny tak jak się obawiałam beta spada... Życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze![]()
Z 3646 spadła do 3423ile ma beta?
kurcze to faktycznie nie zbyt dobrzeZ 3646 spadła do 3423
Może to tylko różne odczynniki laboratoryjne?. Dziwne żeby ciąża się rozwijała przy spadającej becie. Trzymam kciuki!Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
Powtórz betę. Trzymam kciuki żeby to jednak błąd labu był i wszystko jest okJestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
Kurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie!Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.