Kitsune
Moderator
Że może błąd labu, ale szanse na to są małeKurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie!![]()
Co lekarz mówił?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Że może błąd labu, ale szanse na to są małeKurcze, oby jednak miało to szczęśliwe zakończenie!![]()
Co lekarz mówił?
Usg daje nadzieję. Kciuki za jutrzejszą betęŻe może błąd labu, ale szanse na to są małe
Ale ta beta spada czy rośnie wolniej?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszytko się zgadza. Zgłupiałam.
Chyba też zrobię bo dusi mnie od paru dniZrobiłam test i to Covid. Ja pierd...
Ja zrobilam 3 (!) plus wymaz na angine. Dzisiaj czuje ze troche lepiej. Sprobuj domowe sposoby na gardlo, kaszel, katar a jak goraczka to zbijaj. Ja bralam wszystko z serii Pren.alen plus mleko z miodem, maslem i czosnkiem.Zrobiłam test i to Covid. Ja pierd...
Ja Cie zupelnie rozumiem. Mimo braku goraczki tez sie martwie ze przeziebienie jednak moze miec wplyw. Nawet na koty probowalam spedzic wine, ze mnie czyms zarazilyNie mam kaszlu, kataru malutko. Ale całą noc i pół dnia miałam gorączkę, dopiero koło 14 udało się zbic. W pierwszych tygodniach ciąży najgroźniejsza jest właśnie gorączka. No masakra, aż ryczeć się chce.