jagna_jadzia
Fanka BB :)
Ja w pon wizyta, dalej jestem zaglucona, ale chyba trochę mniej… zaraz ruszamy z bombelkiem na zakupy żeby zdążyć przed tłumem
trzymam kciuki za was dziewczyny i za wasze badania 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie zaczęłam czytać wątek, bo jestem po becie dzisiejszej, która wyniosła ponad 300. Mam 3,5 miesięczną córeczkę, może mogłabym odezwać się na priv? Jestem przerażona i rozmowa z kimś w podobnej sytuacji, na pewno by pomogła![]()
Chorujące jak u Was? My wlasnie ruszamy na wizyte. Stres najwyzszy level.
Czekam pod gabinetemDaj znac!
Ja dalej kaszel jak z zepsutego gaźnikaChorujące jak u Was? My wlasnie ruszamy na wizyte. Stres najwyzszy level.
No jak mi powiedzial, ze ma dla mnie badania to az klasnelam w dlonieCześć! Powodzenia na wizytachChorym dużo zdrówka
Ja odebrałam wyniki na boreliozę i interpretacja negatywna, więc powinien być spokój, ale coś tam wyszło w + więc mimo wszystko dalej się martwię i zrobiłam dziś te badanie za 590 zł żeby mieć już względny spokój z tym, że muszę na wyniki czekać teraz 2 tygodnie.
Mam wspaniałą panią pielęgniarkę nic mnie nie boli przy pobieraniu, jest mega ciepłą osobą. Zaczęła się mnie wypytywać dlaczego tak szukam i szukam, może powinnam pójść do psychologa porozmawiać i w końcu wyluzować. Do tego pytania po co mi nifty. Aż się popłakałam w gabinecie (co te hormony robią z człowiekiem)
No i powiedziała, że zawsze mogę przyjść sobie do niej porozmawiać chociaż na chwilę, no kochana jest. Jeszcze ma taki łagodny ton głosu.
Dziś jeszcze będę dzwonić się umawiać na 8 grudnia na prywatną wizytę.
Zapytalam o przeziebienie. Czy to moze cos pochrzanic. Padlo kategoryczne „Nie.” i tego sie trzymajmyJa dalej kaszel jak z zepsutego gaźnikaoko lewe troche lepiej ale za to prawe padło... mam antybiotyk i zobaczymy za 2-3 dni jak będzie.
Mam nadzieje że w kropkiem wszystko ok mimo tych zdrowotnych przygód.