jagna_jadzia
Fanka BB :)
Ja w pon wizyta, dalej jestem zaglucona, ale chyba trochę mniej… zaraz ruszamy z bombelkiem na zakupy żeby zdążyć przed tłumem
trzymam kciuki za was dziewczyny i za wasze badania 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zaczęłam czytać wątek, bo jestem po becie dzisiejszej, która wyniosła ponad 300. Mam 3,5 miesięczną córeczkę, może mogłabym odezwać się na priv? Jestem przerażona i rozmowa z kimś w podobnej sytuacji, na pewno by pomogła![]()
Chorujące jak u Was? My wlasnie ruszamy na wizyte. Stres najwyzszy level.
Czekam pod gabinetemDaj znac!
Ja dalej kaszel jak z zepsutego gaźnikaChorujące jak u Was? My wlasnie ruszamy na wizyte. Stres najwyzszy level.
No jak mi powiedzial, ze ma dla mnie badania to az klasnelam w dlonieCześć! Powodzenia na wizytachChorym dużo zdrówka
Ja odebrałam wyniki na boreliozę i interpretacja negatywna, więc powinien być spokój, ale coś tam wyszło w + więc mimo wszystko dalej się martwię i zrobiłam dziś te badanie za 590 zł żeby mieć już względny spokój z tym, że muszę na wyniki czekać teraz 2 tygodnie.
Mam wspaniałą panią pielęgniarkę nic mnie nie boli przy pobieraniu, jest mega ciepłą osobą. Zaczęła się mnie wypytywać dlaczego tak szukam i szukam, może powinnam pójść do psychologa porozmawiać i w końcu wyluzować. Do tego pytania po co mi nifty. Aż się popłakałam w gabinecie (co te hormony robią z człowiekiem)
No i powiedziała, że zawsze mogę przyjść sobie do niej porozmawiać chociaż na chwilę, no kochana jest. Jeszcze ma taki łagodny ton głosu.
Dziś jeszcze będę dzwonić się umawiać na 8 grudnia na prywatną wizytę.
Zapytalam o przeziebienie. Czy to moze cos pochrzanic. Padlo kategoryczne „Nie.” i tego sie trzymajmyJa dalej kaszel jak z zepsutego gaźnikaoko lewe troche lepiej ale za to prawe padło... mam antybiotyk i zobaczymy za 2-3 dni jak będzie.
Mam nadzieje że w kropkiem wszystko ok mimo tych zdrowotnych przygód.