Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie nie mamy planu żadnego, szczerze mówiąc. To tylko pomysł z tym dniem babci i dziadka, ale się zobaczy. Na razie nie rozmawiamy o tym, kiedy powiedzieć a jedynie o tym, żeby na razie nie mówić.A macie plan powiedzieć po prenatalnych?
Ja też na słodkie kompletnie nie mam ochoty , chociaż śniło mi się że kupuję taki dobry jogurcik z malinami i granolaJa wogole nie ruszam ciasta ,poza tym jest ok nie mam mdłości
Zmęczenie i cycki bolą![]()
Ohhh tak się cieszę, że u Ciebie się wszystko dobrze skończyło! No właśnie, liczę że i u mnie będzie podobnie. Ale ten stres najgorszy.Mnie też pobolewał brzuch i również miałam zabrudzony papier. Lekarz straszył mnie ciążą pozamaciczną, już kupowałam klapki do szpitalaPoszłam po kilku dniach na konsultację do drugiego lekarza i okazało się, że ciąża jest w macicy i jest wszystko w porządku ale i stresu się najadlam
I nerwów…
Jeśli masz możliwość umówić się szybko do lekarza to działaj, będziesz spokojniejszaOhhh tak się cieszę, że u Ciebie się wszystko dobrze skończyło! No właśnie, liczę że i u mnie będzie podobnie. Ale ten stres najgorszy.
Moja wigilia w tym roku: pierogi i sałatkanic innego nie ryzykowałam bo przez samo patrzenie bylo mi ciężko