StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ja dzisiaj znów zdycham. Kompletnie mi się niczego nie chce. Nawet nie chciec mi się nie chce…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po czym stwierdziła zagrażające poronienieJuż po USG ,powiedziała tylko tyle że ciąża żywa ale jest zagrażające poronienie ,dodatkowo są te dwie torbiele . Muszą pobrać badania i wdrążyć leczenie. Też muszą pogłębić diagnostykę czemu podczas badania tak bardzo boli mnie lewy jajnik . Jest na nim torbiel ale nie powinno mnie aż tak boleć .
Dlatego nie nawidze lekarzy na NFZ ... Jedna wielka porażkaJuż chce do domu . Odkąd przyjechałam nie dostałam nic przeciwbólowo . A jak poprosiłam to jedna położna stwierdziła że przecież nic mi się nie dzieje i na USG ok . Ja mówię że tak ciąża jest żywa ale jest zagrażające poronienie a po za tym przyjechałam z bólem brzucha . To popatrzyła na mnie jak na wariatkę i z łaską powiedziala że zapyta Pani doktor . A lekarka nie lepsza bo powiedziała że na noc dadzą mi . Nie wiem oszczednasc leków czy co? Tak samo na USG ,musiałam zapytać co z ciążą bo nic nie powiedziała , czy serduszko bije ,ile już ma . Nic . A jak zapytałam to rzuciła tylko tekstem że ciąża żywa ale zagrażające poronienie . No i fajnie .
nie mam pojęcia ,bo oczywiście wszelkie informacje zostawiła dla siebie ..Po czym stwierdziła zagrażające poronienie
najlepiej postraszyć i zostawićPo czym stwierdziła zagrażające poronienie
co za potwory, to NFZ to totalna porażka unikam jak ogniaJuż chce do domu . Odkąd przyjechałam nie dostałam nic przeciwbólowo . A jak poprosiłam to jedna położna stwierdziła że przecież nic mi się nie dzieje i na USG ok . Ja mówię że tak ciąża jest żywa ale jest zagrażające poronienie a po za tym przyjechałam z bólem brzucha . To popatrzyła na mnie jak na wariatkę i z łaską powiedziala że zapyta Pani doktor . A lekarka nie lepsza bo powiedziała że na noc dadzą mi . Nie wiem oszczednasc leków czy co? Tak samo na USG ,musiałam zapytać co z ciążą bo nic nie powiedziała , czy serduszko bije ,ile już ma . Nic . A jak zapytałam to rzuciła tylko tekstem że ciąża żywa ale zagrażające poronienie . No i fajnie .
Myślę że nie jest aż tak źle ale właśnie chciała Cię przestraszyć.... Znieczulica...najlepiej postraszyć i zostawić
Akurat test ciążowy w tym tyg to żaden wskaźnik, mi nie wychodzą wcale. Sprawdzam tylko betaMnie boli brzuch. I zrobiłam ostatnio coś bardzo głupiego - zrobiłam test ciążowy i wyszedł sporo jaśniejszy niż poprzednie. I oczywiście już jestem pewna, że to koniec…