Passtelova
Fanka BB :)
Ja obecnie największy problem mam z wodą. Wiem, że powinnam dużo pić, organizm się domaga, a jak pomyślę o wodzie, herbacie czy jakimś soku, to mnie odrzuca. Ale ktoś mi poradził wodę gazowaną i widzę światełko w tunelu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorzej, ale wiem co czujesz. Ja w poprzedniej ciazy pilam Muszynianke zielona, wchodzila dobrze.Ja obecnie największy problem mam z wodą. Wiem, że powinnam dużo pić, organizm się domaga, a jak pomyślę o wodzie, herbacie czy jakimś soku, to mnie odrzuca. Ale ktoś mi poradził wodę gazowaną i widzę światełko w tunelu.
Tak takie zimne właśnieW sensie, że jadłaś takie prosto z zamrażarki?właśnie kwaśne trochę lepiej mi wchodzi, a wisienki kwaśne są, nie zaszkodzi spróbować
![]()
Narzekaj, mi się trochę lepiej robi, że nie jestem w tym samaPodziwiam Was, że macie siłę w ogóle wyjść z łóżka, już któryś dzień z kolei leżę plackiem z miską i wychodzę tylko do wc, ale i tak tylko ze dwa razy dzienniei jak się można domyślić - nie mam żadnych zachcianek, odrzuciło mnie już nawet od wody
wybaczcie, same narzekania ostatnio u mnie
![]()
Jak nie pomoże to najwyżej później kompot ugotujeszNarzekaj, mi się trochę lepiej robi, że nie jestem w tym samau mnie słodkie pomogło w odzyskaniu sił. Najbardziej przyswajalne w moim przypadku. Też tak miałam w zeszlym tygodniu jak dziewczyny tutaj piszą, że nawet od wody mnie odrzucało i ledwie parę łyków przez cały dzień piłam
na gazowaną nie ma szans, bo nie znoszę, ale za to sposób z wiśniami ciekawy, trochę nie mogę sobie tego wyobrazić, ale kusi mnie kupić i spróbować
Rozumiem Cię doskonale... tzn ja nie wymiotuję (chociaż wieczorami przy kąpieli mnie naciąga), ale muli mnie, jest mi niedobrze i jestem słaba.Z rana jeszcze nie jest źle, ale im dalej w ciągu dnia tym gorzej, a popołudniami i wieczorami jest mi bardzo ciężko (jestem typem z wieczornymi mdłościami). Nic mi nie smakuje, ale zmuszam się do jedzenia chociaż małych ilości, bo co chwilę jestem głodna, a jak jestem głodna to mi bardziej niedobrze... jak mi ktoś coś ugotuje to jeszcze jakoś zjem, ale jak mam sama coś przygotować to odechciewa mi się już na etapie gotowaniaPodziwiam Was, że macie siłę w ogóle wyjść z łóżka, już któryś dzień z kolei leżę plackiem z miską i wychodzę tylko do wc, ale i tak tylko ze dwa razy dzienniei jak się można domyślić - nie mam żadnych zachcianek, odrzuciło mnie już nawet od wody
wybaczcie, same narzekania ostatnio u mnie
A co do kontroli to być może teraz się już pozmieniało, ponad 3 lata temu widocznie jeszcze tak nie sprawdzali. Albo zbyt mało kobiet szło na L4?![]()
Napisałaś o pizzy - mam ochotę na pizzę też z pizzerii terazRozumiem Cię doskonale... tzn ja nie wymiotuję (chociaż wieczorami przy kąpieli mnie naciąga), ale muli mnie, jest mi niedobrze i jestem słaba.Z rana jeszcze nie jest źle, ale im dalej w ciągu dnia tym gorzej, a popołudniami i wieczorami jest mi bardzo ciężko (jestem typem z wieczornymi mdłościami). Nic mi nie smakuje, ale zmuszam się do jedzenia chociaż małych ilości, bo co chwilę jestem głodna, a jak jestem głodna to mi bardziej niedobrze... jak mi ktoś coś ugotuje to jeszcze jakoś zjem, ale jak mam sama coś przygotować to odechciewa mi się już na etapie gotowaniajedyne na co mam ochotę do pizza z pizzerii i chce mi się jej praktycznie codziennie, ale przecież nie będę jej zamawiać codziennie, bo pójdziemy z torbami, póki co raz sobie pozwoliłam i zamówiłam (na myśl o domowej mi niedobrze)
. Jak tylko jestem w domu to cały czas poleguję
mąż miał teraz wolne przez cały okres świąteczny, więc ogarniał dzieciaki i dom, ale dziś wraca do pracy... ja też jeszcze pracuję, więc będę musiała jakoś funkcjonować zanim on wróci do domu i przejmie chłopców
i do tego funkcjonować w pracy i ogarnąć tam 22 dzieciaki... W dodatku mam wyrzuty sumienia, że mało czasu poświęcam swoim dzieciom ostatnim czasie, ale te słabości są silniejsze ode mnie
dobra, wyżaliłam się
![]()
Zgadza się... wizyta o 15:30Miłego dnia, dzisiaj wiedzę dwie wizyty się chyba szykują @patszy i @ulazigzak - powodzenia dziewczyny i czekamy na wieści![]()