Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
wczesniej byla cukrzyca ciazowa, jak podniesli normy, to te wyniki ktore kiedys byly juz nie ok a wg nowych norm sa ok to nietolerancja i przy braku diety duze szanse na cukrzyce ciazowa, przy nietolerancji cukier na czczo jest w normie ten po czasie jest niebardzo. Jak to raz napisalam to bylo ze strasze, ale nie mam zamiaru nikogo straszyc takie sa realia
się zdziwilam jak wyslalam posta a tam obok twój avatar....;/

hej
ja wstałam o 7 i poszlam juz podlewac bo potem bedzie lampa niezła coś czuję....
na 9:40 mam usg , także poproszę o kciuki co by było wszystko ok;-)
Natkusia do 200? czyli jak mam to rozumieć
madruszka czyli od nietolerancji może się cukrzyca zrobić? ja po przyjeciu do szpitala mialam pobierana krew na glukoze w surowicy (to bylo wieczorem ok 21-wynik 85) i dzien później na czczo-wynik 75..wiec chyba ok..gdyby bylo cos nie tak raczej wyniki wyszly by większe?
natkusia nie wiem jak ja to zrobiłam,że zamiast napisac posta ja przez przypadek twojego edytowałam....chyba zamiast odpowiedz, dalam edytuj przez przypadeksię zdziwilam jak wyslalam posta a tam obok twój avatar....;/