Martyna- co do masazu to słyszałam o tym, ze wszystko musi byc z kroczem ok. Ja żadnych infekcji nie mam i szyjka 4 cm i sie nie skraca póki co. Wiec mam nadzieje, ze przyniesie mi to wiecej pożytku niż szkody
A co do tej szyjki - to kiedy ona powinna zacząć sie skracać?
Wyczekany- dobrze, ze juz sie pogodziliscie
Madison- o mięśniach kegla tez staram sie pamietać i choć 5 minut dziennie poćwiczyć. Cieszę sie, ze udało Ci sie zrobic te badania i bedziesz miała te wyniki szybko.
Natkusia- jak maślane oczy bedzie robił to znaczy ze żałuje

u nas akurat kłótnia wynikła bardziej z tego, ze to ja jestem teraz przewrażliwiona, ale uważam ze trudno ... taki czas i wolno mi
Atana- wiem, ze komplikacje zawsze mogą sie zdążyć i jest to tak naprawdę margines, ale jezeli choć w minimalnym stopniu mogłabym sie przed tym jakos ustrzec to bede próbowała
Sierpniowa- pochwal sie lozeczkiem na zakupowym.
Monia- trzymam kciuki za babcie.
Gorgusia - co do lisci malin go podobno od 34 tygodnia, a nawet 32. A nawet spotkałam sie z opińiami, ze przez cała ciąże mozna pic. Ja juz dzisiaj zaczęłam kuracje, bo dochodzę do wniosku, ze troche czasu musi minąć zanim to zacznie działać
Kaspian- przykra sprawa z tym balentinesem
Fiufiu- ale olej rycynowy to chyba juz na wywołanie?
Atana- dobre wieści z tymi karmnikami. Choć ja nie wiem czy nie zdecyduje sie na ten czarny po prostu, Ja effuniaka jeszce nie miałam i mam nadzieje, ze nie zawiodę sie bo troche obawiam sie trojkatnych cycków