• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Co do facetów to chyba często się trafia typ "dbaj o siebie, odpoczywaj...ale wyprasowałaś mi spodnie ? a na którą obiad ? chyba trzeba tu posprzątać. nic nie robiłaś cały dzień??"...(to cytat, jak to sie robi tak wogóle?:confused2:

Izis hahaha:-D Dobre, dokładnie tak jest u mnie czasami. Mężczyznom brak wyobraźni abstrakcyjnej, stad to wszystko. Poki czegoś nie doświadcza na własnej skórze trudno im sie odnieść.

reklama
Faisca - ja Effuniaki miałam różne i w żadnym nie miałam efektu trójkątnych cycków :-) No ale karmnika jeszcze nie miałam, dzisiaj piątek to do poniedziałku powinni mi odpisać bo oni szybko w tym sklepie na zapytania reagują :-)

Madison dzięki, pomogło. Raz na jakis czas tak mam. Szczególnie jak zjem cos niezdrowego. Wczoraj byla to tortilla i szklanka pepsi. No i mam. Niestety bola wtedy ledźwie. Czasem boje sie ze pomylę to ze skurczami porodowymi, :sorry2:Prawie nic dziś nie jadłam, zeby nie obciążać jelit. Chyba skorzystam z Twojej diety. Bo widzę ze ona taka refluksowa tez:tak:

Madison super! Ciesze sie, ze idzie ku dobremu:-) oby reszta byla dobra i tak az do końca:-)

Dziewczyny z dietami biedna! Trzymajcie sie juz nie dlugo...a potem tylko dieta matki karmiacej i heja karkówka z grilla, lody, cola, piwko i co tam chcecie!:-D

Mnie cos od rana gardlo drapie, mam nadzieję ze przejdzie bo jakas taka zmeczona sie czuje jakbym chora jakas byla albo w ciazy...;-)

Mam dzis kiepski dzien, za to duuuzo zrobilam tylko jestem do tego wykonczona.

Madison Wielkie gratulacje!

Na wizytowym bylam, uwazajcie na siebie.

To nie prawda, ze w uk nie badaja.. Czasem tez skacza kolo ciezarnych jak nalezy.. To Wszystko Zalezy Co I jak..

reklama
Witam się wieczornie. Cały dzień w biegu: najpierw zakończenie roku szkolnego(o 11.00).Muszę się pochwalić,że Agatka dostała książkę za wyniki w nauce. Później pojechałam z siostrzenicą na ogłoszenie wyników matur(niestety poległa na matmie, o jeden punkt i to najbardziej boli), następnie szybko obiad i nie miałam siły nawet latopa włączyć.

Gratuluję udanych wieści wizytowych, oby tak dalej. Trzymam kciuki za jutrzejsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry