Ja powinnam była byc czujniejsza, bo u mnie bardzo brzuch sie obniżył w ostatnim tygodniu i oddychanie znowu było super

Nie przeczyszczalo mnie, ale przez ostatnie dni ciagle spalam

Niania mówiła, ze zaraz bede rodzic, a ja swoje.
Takze działo sie działo ino ja nie chciałam tego widzieć

Ciekawe czy miałam jakies tajniackie skurcze.
Moze i u którejs z Was te objawy to oznaka rychłego porodu
Ja dzis znowu karmiłam dwie jednocześnie. Natalia zjadla 80ml!!!! A jej porcja to 50ml wiec duze było zdziwienie. Kama 10ml czyli standard. Reszta butla, ja karmiłam wiec oczywiscie nie dojadla, ale juz mnie to tak nie stresuje.
Na wadze dzis maja 2080 i 1960 wiec w sumie to grubasy juz

Jakby jutro Kama przekroczyła 2kg to juz w ogóle luz
Dzis w Almie widzieliśmy pare z dwojka kilkulatkow i bliznietami, takze nasza poprzeczka wcale nie tak wysoko

Btw - przy kasie widziałam nozyki do maszynki Gillette, czteropak po 80 zł, czyli 2 dychy za sztukę. W Stanach jeden kosztuje 1.5 dolara... Dziwny ten nasz kraj :/
Kupiłam te plastry na blizne po cc i naklejam zaraz. Ze zdziwieniem odkryłam dzis, ze okolice cięcia i to z dużym zapasem mam odretwiale i tak śmiesznie czuć jak dotykam. Zakładam, ze to norma i tak ma byc.
I jeszcze mam plotke

przed szpitalem widziałam VIPa, o ktorym dzięki tytułom na okładkach gazet wiem, ze niedługo zostanie tata. Wiec byc moze jakos teraz zaraz sie bedzie rodzilo nowe VIPiątko i nasz celebrycki świat bedzie jeszcze piękniejszy
Przepraszam, ze ja tak tylko o sobie, tak mnie naszlo przy dojeniu. Zaraz uciekamy z młodym na duuuuzy płac zabaw, nie robiłam tego od poczatku ciazy, niech choć jeszcze dzis bedzie jedynakiem
Poodpisuje później.