Gawit kochana współczuję tak ciężkiej nocy, Ja ostatnio ścięłam włosy do ramion a miałam do pasa bo mnie tak wkurzały że masakra
Ewaelinka fajnie że wszystko ok
Asiołek mój też taki jakoś spanikowany troszkę;-) wystarczy że mały kopnie mocniej a ja syknę z bólu to widzę przerażenie w jego oczach choć nie powiem czasami można to troszkę wykorzystać;-), klinika mega sama chciałabym czekać tam na wizytę u lekarza

leć kochana i badaj się lepiej sprawdzić
Lilith Ty pewnmie kochana jak zawsze zapracowana - odpocznij troszkę bo jeszcze troszkę i będziesz miała cc - 10 dni dobrze pamiętam?
Wyczekany gratuluję ukończenia 36 tyg.
Madison kurczę ja taki brzuch to chciałabym mieć nic tylko pozazdrościć
Martuśkaa oby dzisiejsza noc była lepsza
izis mi kilka dni temu wydawało się że brzuch opadł teraz nie jestem pewna

bo mały tak się pręży że aż boli i to właśnie w stronę mostka i żeber

padłąm jak sobie wyobraziłam siebie tak malującą paznokci w moim małym kibelku - nie ma opcji - ja ostatnio zmyłam u stóp i tylko u rąk bezbarwny mam
Monya fajnie że tak dobrze się czujesz i dolegliwości ustąpiły - oby jak najdłużej
Kaspian dobrze że to nic poważnego

ale co się stresu najadłaś to Twoje
Kahaka jak tam Agatka?
Aja-Anetka moje skurcze też się wyciszyły - pewnie dlatego że to końcówka
Madison ja też przy młodej nie miałam nerwów do nocnego wstawania a Ty masz jeszcze dwie - podziwiam i gratuluję wytrwałości
Ulika oj współczuję sytuacji z rodziną ale niestety tak bywa - ja mam tak z braćmi moimi - jak coś potrzebują to przypomina im się mój numer telefonu
Natkusia &&&&&& za jutro - oby jak najszybciej Wojtuś był przy Tobie

- mi też net coś szwankuje
Fiufiu zazdroszczę Ci troszkę tak samodzielnego szkraba bo moja jakby mogła to by "wisiała" cały czas na mnie - choć nie powiem jak zawiozę do moich rodziców i zostanie na kilka dni to nie ma problemu z nią

Fryzurka fajna i kolor też fajnie dobrałaś sobie
olciakk zdrówka kochana
Martuska92 waga małego fajna mój miał taką w 35 tygodniu to teraz troszkę się przeraziłam ile on będzie ważyła przy porodzie
Barbarka ja też przy porodzie miałam bóle krzyżowe - myślałam że się przekręce
Gorgusia ciesz się tym stanem jak najdłużej kochana ja z chęcią zamieniłabym się choć na jeden dzień by nic nie bolało
Caltha Kami mam nadzieję że u Was ok - dajcie znać co tam u Was
Ja się jeszcze nie szeksze;-) bo po ostatnim razie mój stwierdziła że do końca niedzieli czyli 37 tygodnia - dostałam takich skurczy że myślałam że to już się zaczęło Pózniej to ja sama go wezmę w obroty

Co do dobrych rad to ja słucham - nie mam innej opcji ale i tak robię jak mi intuicja podpowiada bo tak najlepiej - no chyba że nie jestem pewna to wtedy sama proszę o radę.
A ja dziś dzień relaksu 3 godziny na kąielisku z moim P i z małą oni praktyznie z wody nie wychodzili a ja na kocyku relaksik - także dzień na plus zaliczony.
Dobra zmykam do łóżka bo zaraz P będzie miała pretensje że więcej czasu spędzam z Wami;-)
Dziewczyny miłej nocki
Za jutrzejsze rodzące i wizytujące &&&&&
Zdrówka dla brzuchatek z dolegliwościami
No i dużo snu