reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Mój dzisiejszy power opadł.
Pomyłam gary,powycierałam kurze,wysprzątałam łazienki.. odkurzać już mi się nie chce.
Gotujemy sobie z młodym fasolkę szparagową.

Zaraz mi chyba prąd wylączą,bo widzę że jakaś ekipa przyjechała i coś majstrują przy slupach..

Natkusia &&&&&&&&&& chyba że juz po wszystkim:)

A moje nogi i ręcę wyglądaja dokładnie tak jak to któraś z Was przedtem napisała-jak nadmuchane rękawiczki lateksowe:)

gorgusia opadł ci brzuch, bez dwochzdan.
a ja sie obusdzilam...znowu spalam. snili mi sie sami zmarli. Czy to coś znaczy?
Boli nadal.

na18:00 idę na spotkanie szczecinskiej grupy wyjazdowej. musze wyjsc do ludzi,bo zaczne wyc do ksiezyca.

To ja Wam powiem,że strach mnie obleciał.... ja jeszcze nie jestem gotowa. Ale z opadniętym brzuchem dwa tygodnie pochodzę,prawda?

Fiuu-to znaczy,że się ktoś urodzi ;) A jak Twoje bóle? Ustąpiły?

Fiuu fiuu ja nie jestem przesadna jesli chodzi o takie rzeczy, sny to sny, zmarli byli kiedys czescia zycia i pamiec o nich to normalna rzecz.

Ojaka ja od 4 dni jestem tak opuchnieta ze nawet wcisniecie co niektorych majtek to problem:/

reklama
Oszqrde to chodz do mnie cos porub bo moja pomoc domowa od tygodnia palcem nietknela. A ja dzis jak Monya tylko spac i nic wiecej jak o 9 zasnelam tak przed 12 maz mnie obudzil bo na objad przyjechal i chcial do Lidla podjechac...

Co do przesadow ja raczej malo wierzaca ale sa takieco widze ze się czesto sprawdzaja albo wieze w co niektóre sprawy.
Jedno w 100% pewne urodzić wkoncu musimy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry