Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie powiem.. jestem okropna przez te hormony itd ale on by też mógł zrozumieć 

dobrze, że masz pomoc :*
jeszcze nie słyszałam.. ale dziękuję za rady :-)

ale się nie dam!
teraz chciałabym jakiś lepszy, ale nie wiem w sumie czym się kierować?Ja się zastanawiam, czy konta nie przedłużyć. No ale my przyjaciółkami już jesteśmy ;-)Dziewczyny, czy któraś z was ma konto na 28dni i prowadzi tam kartę ciąży? Jeśli tak, to zaprasza do e- przyjaciółek, mój nick pietruszeczka
Ja jestem w 10 tc i też już miałam usg 3 razy. Jak to jest u Was? Wspomnę jeszcze, że jak byłam całkiem na początku 5 tydź. to już też miałam robione usg, było wtedy widać, że jest ciąża, ale naszego kropka jeszcze nie. Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi![]()
Słyszałam natomiast, że w pierwszym trymestrze nie powinnyśmy być badane na samolocie. I mój gin faktycznie tego nie robi.Tak sobie myślę, że w Was jest tyle radości dziewczynyja to się czuję jak muma... marudzę nieustannie... nie spodziewałam się, że aż tak fatalnie będę znosiła ciąże. # tygodnie wymiotów... wysiadania z autobusu nagle... siedzenia w pracy w kolorze blado-zielonym... już mam nieco zmieniony obraz ciąży... traktuję to już jako zło konieczne, które trzeba przetrwać aby pojawił się na świecie nowy człowiek... moje dziecko... ale sama ciąża dla nie jest bardzo trudna. Lekarz chciał mi dać l4 ale nei mogę sobie na nie pozwolić... codzienne wstawanie bladym świtem... podróż do pracy... nawet robienie Mai kanapek do szkoły to dla mnie wyczyn
o tego mam dreszcze i nie wiem czy mnie coś nie łąmie... a nawet ie pamiętam co można brać na przeziębienie w ciąży
![]()
Asiolek - ja właśnie z powodu złego samopoczucia, mdłości cało dziennych, i kiepskich warunków w pracy- poszłam na L4. Szkoda ze, nie możesz sobie na nie pozwolić. Zawsze lepiej ten stan w domu przetrwać. Ja tez inaczej sobie wyobrażałam ta ciążę - po ciazy z Wiki - gdzie było zero takich jazd, teraz to dla mnie masakraliczę ze niebawem mina te rzeczy i będziemy mogły cieszyć sie ciaza