natkusia
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki :-)
Ale sie sierpniowki zaczynaja sypac
U nas dobrze
Michas w lekkim szoku na poczatku.. ale teraz to by go na krok nie zostawial, tylko by calowal i przytulal wiec musimy bardzo pilnowal zeby nie zrobil Wojtusiowi krzywdy.. no i bardziej do mnie tuli i tylko mama, mama wiec jakas zazdrosc odczuwa ale mam nadzieje, że bedzie dobrze.
Nocka w miare spokojna, Wojtus budzil sie co 2-2,5h na cyca ale ssie do 15min i najedzony spi dalej. Ja mam mleka a mleka, nawal wiec Wojtus mi pomaga :-)
Na zamkniety wrzucilam foto Wojtka z sesji :-)
Dziewczyny ktore nie maja dostepu beda miec, napisze do Admina. Na razie we wszystkich sprawach moderatorskich kierujcie sie do CARINE!
Jak ogarne sie w domu to wroce do Was na wysokich obrotach :-)
Pozdrawiam i calujemy :-)
No i trzymam &&&& za porody!!
Ale sie sierpniowki zaczynaja sypac

U nas dobrze
Michas w lekkim szoku na poczatku.. ale teraz to by go na krok nie zostawial, tylko by calowal i przytulal wiec musimy bardzo pilnowal zeby nie zrobil Wojtusiowi krzywdy.. no i bardziej do mnie tuli i tylko mama, mama wiec jakas zazdrosc odczuwa ale mam nadzieje, że bedzie dobrze.Nocka w miare spokojna, Wojtus budzil sie co 2-2,5h na cyca ale ssie do 15min i najedzony spi dalej. Ja mam mleka a mleka, nawal wiec Wojtus mi pomaga :-)
Na zamkniety wrzucilam foto Wojtka z sesji :-)
Dziewczyny ktore nie maja dostepu beda miec, napisze do Admina. Na razie we wszystkich sprawach moderatorskich kierujcie sie do CARINE!
Jak ogarne sie w domu to wroce do Was na wysokich obrotach :-)
Pozdrawiam i calujemy :-)
No i trzymam &&&& za porody!!
Wiec będę zdana na decyzje na miejscu.
Jejuś, ale ja się dzisiaj wyspałam. Chodziłam oczywiście do łazienki kilka razy, ale praktycznie nie pamiętam już jak się kładłam, bo już chyba spałam:-) Cudownie się czuje:-) Za godzinkę mam wizytę u ginekologa