Anna przepraszam za pomyłkę ale wczoraj czytałam że się biedna tyle męczysz ze skurczami nie ci nie pomagało a rano zaspana czytałam i jakoś tak wyszło
Angie popieram - własne dziecko to czasem mały potwór;-)
Ulika no to gratuluję ukończenia 38 tyg oby podłogi i okna pomogły z porodem a co do sprzątania kościoła to troszkę przegięcie
Carine to trzymam &&& za wyniki
Kaspian Gorgusia zdrówka dla dzieciaczków
WKasia współczuję ciężkiej nocy i oby ta była lepsza:-)
Beetka witaj znów wśród sierpniówek - Wojtuś naprawdę cudny i super że wszystko potoczyło się w te lepsze strony

:-)
Amelia Adaś ma śliczną wagę i gratuluję tak szybkiej "akcji":-)
Martyna93 oj kochana współczuję:-( - nie myśl już o tym najważniejsze że jesteście pod obserwacją a skurcze pewnie ze stresu
Ojaka ja chyba też zacznę odbierać telefony z tekstem " nie, nie urodziłam"
Asiołek no to jesteś lepszym człowiekiem niż ja bo ja bym nie pomogła w takiej sytuacji
Lilith mam nadzieję że odpoczywasz choć troszkę - daj znać o której jutro ta godzina "0"
Atana super wieści kochana i ajnie że masz już ustalony termin:-)
Karaiwina fajnie że wynik ok
Ewcol współczuję kochana:-( - trzymaj się tam
Gawit :-* oby jutro było lepiej
Barbarka zdjęcie mega
Izis Ty będziesz rodzić w tym szpitalu co był o nim program w tvn?
Co do tematu wychowywania dzieci to u mnie mała jest wychowywana tak by nie panikowała i nie bała się niczego i poznawała świat z każdej strony

ale wyznaczamy jej granice bo wiem że ona ma taki charakter że jak jej się pozwoli to pózniej na głowę wejdzie

. Uwielbia mi pomagać i jak coś zrobi i się ją pochwali to jest meeega dumna z siebie

. I mimo że dopiero ma dwa latka wie czego nie wolno a co można, Co prawda mój P bardziej lajtowo podchodzi do pewnych spraw ale ja ucinam i nie ma dyskusji - nawet on ;-) Za to mój brat ma syna praktycznie 6 lat ale to jest porażka - mały robi i mówi co chce i wszystko ma być tak jak on chce
U mnie porządnie popadało i teraz jak dla mnie jest meeega fajnie.

A właśnie mam pytanie do dziewczyn które mają zamiar rodzić we Wrocławiu. Który szpital wybrałyście? Ja rozmawiałam z sąsiadką i chwaliła kliniczny na Brochowie i jeśli liczycie na zzo to tam na pewno jest bezpłatne i cały czas, rodzi się w każdej dogodnej dla nas pozycji, dziecko najpierw leży dwie godziny u mamy i dopiero póżniej mierzą ważą no i partner siedzi ile chce. Ja teraz zaczęłam się zastanawiam czy tam nie rodzić.
Dzisiaj już jest siostra więc już spokojnie mogę rodzić

Miłej nocki kochane