Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. No coz stresowac sie nie bede bo to dla nas niezbyt dobre. Swoja droge ciekawe co z Lilith mam nadzieje ze u niej wszystko ok. Ogolnie mam szalejace hormony. Wczoraj jak ogladalam wiadomosci i bylo o tym chorym 10 latku co pomagal WOSP to normalnie sie rozbeczalam... dobrze ze sama w domu bylam bo maz pomyslalby ze jakas psychiczna jestem.Ogolnie czuje sie w miare dobrze oprocz ogromnego bolu plecow ale jakos daje rade. Mysle ze moja siedzaca praca oddzialowuje na te bole. Nie moge sie juz doczekac wizyty a to dopiero przyszly czwartek... chyba zwariuje do tego czasu, caly czas mysle o tym czy ten antybiotyk i choroba nie zaszkodzily bejbikom
albo jeszcze coś przywołasz.. / Tętno nasze to ok 100 a dziecka 130-170. Na pewno rozpoznasz bicie serca dziecka bo jest bardzo szybkie.
odpowiadają za ludzkie życie a potrafią tak olać..
a detektorem się nie przejmuj.. z Maluszkami na pewno jest dobrze :*