Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie mierze sie bo próbuje kupić spodnie ciazowa na Allegro i okazuje sie ze przytylam 15 cm w pasie. Aaaaaaaa! Nawet tego nie zauważyłam![]()
Nie pracujące kobietki nie ma czym się przejmować. Ja w pewnym sensie wam zazdroszczę. W poniedziałek mam spotkanie z niania bo juz muszę wrócić do pracy na pełen etat. Najpierw była babcia u nas, potem ublagalam szefa żeby pracować tylko w weekendy wiec zmieniałam się z mężem. Ale nadszedł ten czas i aż się boję... Myślałam o kamerach internetowych, mogłabym w pracy zaglądać czy nic złego się nie dzieje albo czy nie przymierza mojej garderobyMąż z kolei twierdzi że fiksuje. Może tak ale teraz mam prawo
![]()
Ale teraz ludzie fiksuja, nie wiem ciagle jakies zle rzeczy sie slyszy, czasem ten Swiat mnie przeraza
Jak pomysle, ze moglabym komus zaufac, a ona skrzywdzilaby moje dziecko to oblewa mnie zimny pot
Ale moze to ze mna cos nie tak ;-) Na pewno bym nianie sprawdzala i kamerki pewnie tez by sie znalazly
Jedna moja kolezanka wlasnie wyrzucila nianie, bo sie okazalo, ze pije alkohol jak siedzi z malym, a byla z polecenia i referencje bardzo dobre miala... Z kolei jak ja sama bylam niania i widzialam w parku jak inne nianie sie zajmuja dziecmi to az mi sie slabo robilo. No, ale wiadomo, ze sa i super nianie i takich Wam zycze
...
- już nie mogę się doczekać!