• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Witam was w niedzielne popołudnie!
Gratulacje dla nowych siepniowek!
Ja póki co schudłam i to aż 4 kg... Kurcze nawet gdy bylam na diecie tak dobrze mi nie szło. Mam nadzieje że niedlugo zacznę tyć. Brzuch mam jak opona od tira a za go reszta schudła. Nie mam pojecia jak :/
Co do niani to niestety to jedyny wariant, żłobki są strasznie drogie a szans a dofinansowanie nie mam. Mam nadzieje że nie będę żałować, wybrałam starszą kobietę więc może nie będzie źle.

reklama
Witam wszystkie sierpniówki.
Ja przytyłam od początku 1 kg, więc nie jest tak źle. nie też czeka przeprowadzka, planuję ją na początek maja, jeszcze przed I Komunią Adama. Strasznie dużo jeszcze roboty, właśnie w tym tygodniu wchodzi ekipa od tynków maszynowych. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Ale cieszę się, że coś się dzieje i zawsze jakiś krok naprzód :tak:.
natkusia - jutro będzie lepszy humor trzymaj się

Ja miałam szlaban na ciążę, od M i ginekolożki, póki dom nie będzie skończony. ;-) I bardzo się cieszę, choć trwało to znacznie dłużej niż planowaliśmy, bo stresu było dużo, wszystko trzeba było osobiście dopilnować, bardzo dużo sama robiłam przy wykończeniówce z pomocą ojca, potem cały ogród sama zaplanowałam i wszystko zrobiliśmy sami z ojcem... Pełen etat.
Teraz mogę w spokoju robić pokój po pokoju, sama przyjemność. :-)

Witam się niedzielnie...

Ja jeszcze nie przytyłam nic, a już I trymestr za mną :-) ale podobno w pierwszym trym to można jeszcze schudnąć, bo dzidzia wtedy zabiera kawałek nas, a później już rośnie i my rośniemy :-) więc może niedługo mnie wysadzi :-) chociaż moja mama mi mówiła, że jak była ze mną w ciąży to wcale po niej nie było widać prawie przez całą ciąże, specjalnie wypinała brzuch :-) ale my z tych małych kobitek jesteśmy :-)

My dzisiaj byliśmy oglądać działkę na nasz przyszły domek :-) facet chyba się zgadza na naszą cenę i we wtorek podpiszemy może umowę :-) także zanim ruszymy z budową.... uf może za jakieś dwa lata się przeprowadzimy. Przeraża mnie wizja kredytu, ale przecież nigdy nie odłoży się samemu takiej kasy żeby bez banku postawić dom :-( chyba że ma się bogatych rodziców :-) ale to nie my :-p

Witam

pozwoliłam sobie i ja dołączyć do Was. Na moim drugim forum (mamuśki po 30) strasznie pusto, nie ma się do kogo odezwać:no:

Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki

Cześć dziewczyny ;)
U mnie również koniec I trymestru, koniec mdłości i złego nastroju. W końcu mogę cieszyć się ciążą ;) Przytyłam dopiero kilogram ;)

Szczerze Ci zazdroszczę. Ja weszłam w 9 tydzień. Mdłości i wymioty jak najbardziej się mnie trzymają. Boże to chyba będzie dziewuszka :-). Przy chłopakach tak nie miałam ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry