Domi88
Fanka BB :)
Anielka, wiem ze to wczesnie ale przynajmniej w moim regionie tak tna z tego co pani doktor wczoraj mowila.O ile nie przyplata mi sie cukrzyca ciazowa i nadcisnienie to pewnie ciachna mnie pozniej ale poki co zakladamy ze i jedno i drugie sie przyplata, takie jakby wyjscie awaryjne zebym byla czesciej kontrolowana.
Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty %%%. Ja juz sie nie moge doczekac czwartkowego usg. Ogolnie tabletki poki co nie pomagaja.... mam nadzieje ze moze dzisiaj w ciagu dnia bedzie lepiej bo z samego rana byla tragedia.
Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty %%%. Ja juz sie nie moge doczekac czwartkowego usg. Ogolnie tabletki poki co nie pomagaja.... mam nadzieje ze moze dzisiaj w ciagu dnia bedzie lepiej bo z samego rana byla tragedia.
O chorobie dowiedziałam się kilka lat temu, gdy zaczęłam szukać przyczyn niepłodności... W tej ciąży TSH i mocno skoczyło i dawkę leku trzeba było zwiększyć do 150.
) chleb też odpada , chyba z tydzień już nie jadłam , za nim jedna nie tęsknię. Niespodzianką jest możliwość wypicia filiżanki kawy , i nachodzi mnie na cukierki gł. iryski. Mdłości się utrzymują, wymioty ciut ustąpiły- pewnie dlatego, że jem niewiele i w odstępach 2-3 h.
. Poza tym, wyszłam rano z synkiem na dwór- zobaczył śnieg i powiedział: "oooooooo" :-), a potem czyścił buciki co chwilę bo mu się nie podobała, że są brudne. Aniołek kochany.