Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) i tam juz poznam termin konizacji, tyle dobrego ze w ciazy robia laserem to chociaz szybko sie bedzie goic.
My przeprowadzaliśmy się pod koniec marca i nie wyobrażałam sobie w lecie mieć dookoła domu piach i błoto.W tym roku miałam zająć sie ogarnianiem "ogrodu",bo niestety narazie to tylko trochę trawa wyrosłaale z racji ciąży a potem maluszka będę to musiała odłożyć to na bliżej nieokreślony czas
![]()
Z kasą było krucho, było tylko na materiały, ale stanęłam na rzęsach i do lata wszystko w ogrodzie zrobiłam sama (rabaty, nawadnianie, trawa z rolki). Latem delektowaliśmy się kawką na tarasie, a Julian latał na bosaka po trawie. 

, przy Julianie to dopiero w 5 brzuch zaczął wystawać. Na szczęście na wadze tylko +1,5kg.
Izis, mój mąż chodzi do pracy w koszulach, pod którymi zawsze ma białą podkoszulkę. Kupujemy koszulki z big stara albo hendersona i powiem szczerze, że starczają na lata, a piorę je conajmniej raz w tygodniu :-)