Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uśmiałam się , a potem się budzi i sprawdza ,że brzucha nie ma i odetchnął z ulgą
, no i było czego oczekuje kobieta w ciąży od mężczyzny i czego oczekuje mężczyzna.
. Super jednym slowem ... nikogo nie znam kto nadawalby sie na to miejsce i jeszcze chcialby przyjsc na pelen etat bo ja juz zawiadomilam szefowi ze wracam po 9 miesiacach ale na 25-30h w tygodniu a nie na 50+. Bo musialabym placic za przedszkole wiecej niz bym zarobila... wiec takie cos mija sie z celem a tak zgram sie jakos z mezem i np. jak on skonczy prace to ja pojde ( pracujemy w tej samej firmie). No tylko teraz kwiestiakiedy ja znajde kogos z jezykiem czytanym i pisanym na poziomie zaawansowanym... ze znajomoscia brytyjskiego prawa detalicznego, zasad przetwarzania warzyw i owocow i bhp....
w tydzien czasu no nawet dla mnie takie rzeczy sa chyba niemozliwe.:-(

ale sądzę po opisie, że jest fajny. Ja znowu na tvn player oglądam Położne - o porodach i jak pracują położne :-)