Co do usuniecia...to jest dla mnie bardzo skomplikowane...zanim zobaczylam wyniki to juz powiedzialam mezowi ze dzieciatko z ZD urodze, ale u mnie nie ma ryzyka Downa tylko trisomni 13 i 18 czyli 2 gorszych tzn ze jesli nawet jakims cudem dziecko nie obumrze w brzuchu...to z ta pierwsza wada dozyje gora 3 miesiace a z ta druga maksymalnie miesiac

mialam znajoma ktora urodzila dziecko z powazna wada serca, to bylo strasznie...pol roku od operacji do operacji...dziecko nie przezylo

ja nie wiem czy jestem w stanie to wytwac

narazie jestem dobrej mysli...mam poprostu gleboko nadzieje ze bedzie okey
angie pozyczylabym Ci bo mam wszystko od lutki podjezyk i te drugie i duphaston

a stosuje akurat ten ostatni i to tez do konca miesiaca
Carine z domowych mikstur ja stosowalam: wode z sola do plukania i mleko, z miodem czosnkiem i maslem
Domi88 mam nadzieje ze masz racje ze to tarczyca bardzo ciezko mi ja unormowac, bo tydzien jest ponizej 2 a po tygodniu leci w gore:/ pewnie wszystko przez te przeciwciala:/ tez wierze ze bedzie dobrze

detektorem slucham codziennie tetna

i jak znajde odrazu wolam meza zeby posluchal ze mna
Martuskaa ja wlasnie spac nie moge

chyba z nerwow ostatnio

ale za to rano mam problem zeby wstac przed 11
Madison dzis mam 15 t 0 d a amniopunkcje mam w srode i nie mam bladego pojecia ile sie czeka na wyniki

madison Ty nie mozesz chodzic przez poldupki a ja przez bol lydek...
Izis86 sprobuj pogadac z mezem

w koncu bedziecie tam dlugo mieszkac

jesli Wam sie podoba

moj maz jest tez raczej tym co martwi sie o przyszlosc i byt
Natusia fajnie wiedziec ze jest ktos kto mieszka niedaleko

) a chodzisz w Bieruniu do ginekologa czy dojezdzasz gdzies? I gdzie planujesz rodzic? W Tychach?
Molia ja w pierwszej ciazy do 20 tygodnia nie przytylam ani kilograma
Ewaelinka84 zazdroszcze i zycze udanego wypoczynku
Gorgusia pozazdroscic

zazdroszcze tez ze mozesz pracowac, ja musialam isc 2 tygodnie temu ze wzgledu na plamienia na l4 i powiedzieli ze mam zostac bo oni kogos przyjma

i przy mojej malej tez mam co robic...co nie zmienia faktu ze czasami musze usiasc zeby sie nie obalic:/
Anulka514 plec z moczu? Pierwsze slysze

ale tez pocztam co to za cudo

a co to za badanie bo az jestem ciekawa ja na usg genetycznym 12,3 mialam stwierdzone na ponad 80 % ze chlopak. Fajnie by bylo bo parka, czego i Tobie zycze

co do placzliwosci luteina moze to niestety potegowac