reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
przecudne przejęzyczenie bardzo poprawiło mo humor :-*Kajaka ....;-)
Witam walentynkowo
, męża nie ma więc spędzam wieczór z laptopem na kolanach . Wreszcie przyszły moje wyniki Pappa i mogę odetchnąć z ulgą , wszystko jest ok , teraz czeka mnie powtórka z toxo i cytomegalii i znów stres .
Straszna historia z tą aborcją
, ja staram się nie oceniać takich decyzji ,nie każdy ma w sobie tyle siły by temu podołać , sama mam chorego brata i od parunastu lat patrze na jego cierpienie ,traktuje go jak swojego syna, i co dzień walczę o poprawę jego bytu i wiem z góry że jestem na przegranej pozycji , to bardzo smutne patrzeć na bliską ci osobę i nie móc jej pomóc , każdy ma prawo do życia ale nikt się nie zastanawia co to za życie . Niemniej usuwanie ciąży w 24 tc nie mieści mi się w głowie 
Kahaka - Gratulacje dla koleżanki , dzielna dziewczyna
Anusiah -jestem z Tobą myślami , trzymaj się kochana
tak bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać
(
U nas też marnie jeśli chodzi o sex , złe samopoczucie skutecznie mnie zniechęca
życzę udanej stosunkowo nocy
Straszna historia z tą aborcją

Kahaka - Gratulacje dla koleżanki , dzielna dziewczyna
Anusiah -jestem z Tobą myślami , trzymaj się kochana
U nas też marnie jeśli chodzi o sex , złe samopoczucie skutecznie mnie zniechęca
życzę udanej stosunkowo nocy
K
kami-30
Gość
Alicja witaj serdecznie:-) Kolejna mama bliźniaków
Monya czasem i tak bywa u mnie prze ostatnie tygodnie właśnie tak wyglądał dzień i mieszkanie też
Monya czasem i tak bywa u mnie prze ostatnie tygodnie właśnie tak wyglądał dzień i mieszkanie też
reklama
K
kami-30
Gość
Alicja WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! w takim razie jesteś jedyną mamusią 3-jaczków:-):-)