reklama

Sierpniówki 2014

Sierpniowa szwagierka ma racje , przejdzie :-), może lecytynę albo ginko biloba na pamięć ale nie dam sobie ręki odciąć , że mogą je brać ciężarne:szok:

Wciągnęłam dzisiaj pączka na mieście taką miałam ochotę na coś niezdrowego, ze masakra, mały dostał bułkę słodką, też całą wciągnął. Pogoda się popsuła idzie na deszcz:no: opadam normalnie z sił przy takiej pogodzie

reklama
Ale wam zazdroszczę że apetyt wam dopisuje. Ja mam jadłowstręt :( Czasami wydaje mi się, że najadam się tabletkami, które zjadam przy śniadaniu. Metformin x2, końska dawa kwasu foliowego, aspiryna, omega3, witaminki dla ciężarnych no i zastrzyk z insuliny :(

Sierpniowa chyba Ci zazdroszczę ja prócz landrynek i słodkiej kawy nie jem słodyczy, wymiotuję nawet po zwykłej czarnej czekoladzie, cola jednak mi wchodzi hehehe, batony i cała reszta muszą poczekać, póki co zastąpiłam je surowymi burakami, selerem i marchewką heehhe

Nie zazdrość, wolałabym mieć ciągoty na warzywa i owoce, ale póki co z tego tylko banany i pomelo oraz ew. sałata lodowa mi smakuje.
Cały grudzień i z tydzień stycznia odrzuciło mnie totalnie od słodkiego. Oczywiście wiązało się to z ciągłymi mdłościami. Także organizm teraz nadrabia miesięczne braki :-)

Sierpniowa uważam , że organizm zwłaszcza ciężarnej sam doskonale wie czego potrzebuje, więc skoro Twój domaga się słodyczy to mu nie odmawiaj :-D:-D

Jakbym miała zjeść tyle słodkiego na ile mam ochoty, to bym tłuszczem cała obrosła:-) Staram się z tymi słodyczami ostrożnie.

Zostało mi jeszcze 40 minut pracy, nie wiem co ze sobą zrobić. Tak mnie nosi, żeby już wyjść :-) Po 16:00 wyjeżdżamy na weekend. Bardzo się cieszę, w końcu jakaś odmiana, do ludzi wyjdziemy, szał :-)
Także od razu życzę wszystkim sierpniówkom udanego, spokojnego weekendu ;-)

Witajcie ...mamy godzinę 14 a ja mam za soba paczka i zrobilam sobie popcorn i poki co wszystko jest jeszcze we mnie takze sie bardzo ciesze :-) a no i cola mmmm mniam mniam mam troche wyrzuty sumienia ,ze tak nie zdrowo,ale z drugiej strony radosc .... zaczynam odliczac do wizyty -jeszcze 10dni ciaagnieee sie strasznie -powinni zmienić ze wizyty sa co tydzien ,a nie co miesiąc ;-D

Sierpniowa baw się dobrze !!!!!!

Ja w pracy do 21.
Na śniadanie chałka z miodem i kakao.
Na obiad naleśniki z jabłkiem.
Na kolację mam kanapki i pomarańcze.
Kompletnie mnie od słodkich napojów odrzuciło i mc donalda. Aż mnie wzdryga na samą myśl....
Sierpniowa- dokąd jedziecie? Gdzie by nie było to odpoczywaj i baw się dobrze!
My jutro mamy znajomych wieczorkiem. A dziś wreszcie może pyknę zdjęcie,bo to zaniedbuję, a z Kacim co tydzień była fota....

reklama
gorgusia do Rzeszowa na 3 dni :-) Każdego dnia odwiedzamy innych znajomych więc pewnie odpoczynku za dużo nie będzie ;-)
I nadeszła moja pora na pakowanie się, ostatnie siusiu i do domkuuuuu :-)
Do zobaczenia po weekendzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry