Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Carine - wiem wiemja tam lubię chodzić do dentysty, zakładam, że babka wie co mówi, dobre wrażenie na mnie zresztą zrobiła
Ja ogólnie nie mam problemu z zębami, wszystko poleczone, zawsze dentysta chwali. A tego nieszczęśnika rozwaliłam (tzn. pękł i trzeba było ułamać i nadbudować) w 12tc na kabanosie!!! do tej pory jestem wściekła!!! to jedyny ząb, który miałam leczony kanałowo...i tu pojawia się właśnie problem - leczenie wtórne - nigdy nie wiadomo jaki będzie wynik
Zapomniałam się wcześniej zapytać - kanałowe jest w ciąży bezpłatne to na bank, ale takie wtórne chyba właśnie już nie, orientujecie się może?
A i jeszcze jedno - macie wybraną położną środowiskową?
Ewaelinka84 gratuluję udanej wizytyno i oczywiście córeczki - my z imieniem też mieliśmy problem. Dopiero chyba tydzień przed porodem przez przypadek "wyszło" imię Sabinka i tak jakoś już zostało
Ojaka witaj po przerwie i trzymam kciuki, żeby udało się z przedszkolemJa też chciałam dać małą ale właśnie z tą kasą to masakra, Mój P tylko zarabia a ja na wychowawczym więc 500 miesięcznie to różnica niestety.:-(
Martuśka92 nie martw się z czasem "dojdzie" do niego - faceci tak mają;-)
martuskaa mnie ostatnio też boli jajnik ale niestety wizyta dopiero 17 więc muszę czekaćwłaśnie doczytałam o tym i dzięki za info:-)
kahaka oby było coraz lepiej - trzymam kciuki za maluszka
Madison &&&& żeby w końcu powiedzieli co i jak bo nie wiedza i czekanie to najgorsze co może być
anna20061 szewc bez butów chodzi ;-) ja też zbieram się ale jakoś wiecznie nie mam czasu
fiufiu mnie też zaczęła męczyć zgaga i niestety nic nie pomaga:-( jedynie na chwilkę renni
angie ja też zastanawiałam się co tam i lilith już długo się nie odzywa - paznokcie i włosy mi się wzmocniłyna szczęście bo zawsze miałam z tym problem
ewcia3004 zdrówka dla maluszkasuper że czujesz ruch aż tak wyraznie - ja w poprzedniej ciąży poczułam ruchy około 20 tygodnia no i niestety teraz jeszcze czekam:-(
edys zdrówka dla małej
Ufff nadrobiłam troszkę :-)
U mnie pogoda cudna i korzystamy z małą codziennie na spacerek, poganiać za piłką. Na szczęcie wszystko ok więc korzystam póki sama nie będę się "turlać" ;-) Orientujecie się może kobitki jak z jazdą na rowerze w ciąży - może trochę to głupie pytanie ale nie wiem a chciałbym wybrać się na wycieczkę rowerową
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zdrówka życzę dla małych i dużych :-*

Dzien dobry kobielkiKurde jaka ta bezsennosc jest wkurzajaca.Niespalam do 3 a bylam tak strasznie zmeczona.Teraz normalnie oczy mi sie kleja.
Piszecie o dentyscie brryyy sadysta cholerny.Ja do 12 roku zycia ich sie wogole niebalam.chodzilam leczylam lakowalam i tak dalej mogli mnie borowac ile chcieli.Jakos na 13 latek zrobil mi sei ropniak i w 3 dentystow i kilka asystentek zaczeli mi go wyrywac zywcem bez zadnego znieczulenia bez niczego.WYobrazacie sobie 13 latka i takie cos?? Na zmiane niemogli go wyrwac.Zmieniali sie kazdy ciagnal w inna strone asystentki mnie trzymaly a ja wylam i krzyczalam.Jednego to nawet koplam tak ze prawie oknem wylecial.Od tamtej pory jedyne co zrobie to wyrwe zeba pod bardzo silnym znieczuleniem.Raz nawet prubowalam pojsc leczyc.Ale siadlam na fotelu i baba zaczela w tym zebie grzebac rozplakalam sie i ucieklam.To bylo jak juz synka urodzilam moze ze 4 lata temu.Mam okropna traume i niepojde do dentysty.Chyba ze zezwola mi pod narkoza robic.
Dziewczyny was niemartwia te bole podbrzusia??
Ja juz mam takie krotkie bole 4ty dzien i zaczynam coraz bardziej sie tym stresowac.Nie plamie niekrwawie nic ze mnie n iewycieka ale jakos zaczynam powoli panikowac :/
po 4 dniach, także na pewno to od więzadeł, kopiącego malucha czy w moim przypadku zrostów po cesarce.anna20061 ja też mam od jakiegoś czasu bóle w podbrzuszu- czasem jakieś kłucie z jednej strony, czasem mnie ciągnie. Tez się trochę niepokoję, ale to może się rozciągają ścięgna i wiązadła w związku z powiększającą się macicą. Za tydzień w piątek mam USG, to spytam.
Nie wiem, jak Wam, ale mnie strasznie zaczął boleć kręgosłup w odcinku krzyżowym. Najgorzej jest pod wieczór- nie mogę gwałtownych ruchów wykonywać, bo zaraz jest uczucie, jakby mi sztylet między kręgi wbijali. Chyba środek ciężkości się zmienia, bo w ten weekend nagle mi brzuszek wyskoczył. Na szczęście zamówiłam sobie poduszkę dla ciężarnych i jednocześnie do karmienia (w kształcie litery C). Nobla dla tego, kto ją wymyślił. W końcu się wyspałam, pomijając wstawanie na siku (jakaś masakra- też mam problem z pobraniem do badania, bo w nocy zapominam, a rano nic już nie ma) i żeby wypuścić i wpuścić mojego rudego upierdliwca.

witam
Piszecie o bezsenności-osobiście nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą noc , chyba zanim urodził się mój młodszy syn, musi ponad 4 lata temu. Do tego sikam w nocy ze 4 razy i mąż chrapie tak , ze mam ochotę udusić go poduszką
Ile się czeka na te ch****ą awidność toksoplazmozy, przecież osiwieję a niedawno farbowałam włosy
Wszystkie miałyście zlecone badania na cytomegalię?????moja ginka mi ich nie zleciła, why??????
Madison trzymam kciuki za maluszka, grunt , ze nie zachowuje się jak chore dziecko, leczenie przyniesie szybszy skutek.
zawsze szłam na 9, ale tsrazmam na 12, bo wizyta rodzinna i na bank nie wyrobili byśmy się na 9 
Nokia na wszystkim odkażającym itp napisane nie stosować w ciąży. Nawet na szałwii!