Izis dawaj linka do ankiet

ja to lubię takie quizy

a u nas w rodzinie przybywa kolejny maluch. jasia brat i jego zona spodziewają się potomka w pazdzierniku. Cudownie! Będzie teoś miał kompana do zabaw jak bedzi eprzyjezdzal do dziadków. I w końcu rodzina mego jasia się nieco odmłodzi,bo oni cholernie długo zyją (do stówki to minimum) i ostatnie kilka lat wyglądało tak,że srednia wieku przy stole,to pewnie jakieś 75+było. No a teraz z jednego wnuka się 3 zrobilo i juz sie nie moge doczekac tego rozgardiaszu i co najwazniejsze, znając Krzysia(jasia brata-pedanta) jak mu sie dziecko pojawi,to oppp moją tesciową za wieczny syf.. Bo jak ludwik mial kilka miesiecy i raczkowal,to robilam awantury,ze do nich ni eprzyjade,bo mi sie dziecko czegos nalyka i bedzie draka. a teraz jak im uwagę zwróci synek,to moze wiekszy response bedzie.

tesciow mam kochanych ale są sprawy, które zawsze będą nas dzieliły.(jak syf i psy wielkości stodoły w domu).
EDIT jeszcze: powiedzcie mi, czy u was też zołądek stał się perfekcyjnym zegarem?Bo ja jak nie zjem nic co 3 godziny,to wrecz mdleć bym mogła,wszystko zaczyna boleć, nie mogę się skupić itd. a jak wszamię to jak młody bóg się czuję...co nie zmienia faktu,ze nadal czuje sie jakbym stracila smak i wszystko jest "obłe" nic nie daje takiej chociaż 95%satysfakcji,ze się brzusio napełniło.